Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 27.9.2014 Obsahuje fotku
Plech vám v pevnosti nepomůže, vůz bude mít jen takovou pevnost jaký je dvojnásobek síly potřebný k ohnutí jeklu v bočnicích přes páku, která se rovná délce jeklu od poloviny k zadní straně. Jednodušeji řečeno, vemte si jekl co jste použil na bok,... celý příspěvek >
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 26.9.2014
Tondo nechci vám radit, ale ten rám v tomto stavu nebude mít valnou pevnost, konstrukčně vám zadní strana na ničem nedrží a nemá tudíž žádnou pevnost. Železo má obrovskou pevnost v tahu, ale mnohem menší v tlaku a ohybu, kola a sloupky kol mají... celý příspěvek >
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 26.9.2014
GTM není Al-ko je to úplně jiná firma, zatímco Al-ko jsou rakušáci aspoň vysší řady, základní se montují také v číně, GTM, Hecht, Vega atd. je čistokrevná čína. Když se podíváte na Heuréku, zjistíte, že B&S motory Al-ko má. Problém je ten, že... celý příspěvek >
Krovinorez solo 154 - názory, 24.9.2014
Na to se dá říct jen dvě slova good job  Mám jak značkovou mašinu, tak čínu a kupodivu i ta čína celou letošní sezónu odsekala bez závady, nevím jestli by se mi chtělo kupovat tu samou kvalitu "DoDo" nebo i horší za 13 klacků, příště už... celý příspěvek >
Jakou benzínovou sekačku vybrat?, 23.9.2014
Kristýno, 7letá záruka u Mountfieldu znamená pouze to, že tam budete muset každý rok se sekačkou dojít na servisní prohlídku, kde vás Mounfield pumpne o další peníze a bude vám na sekačce vyměňovat dobré věci s tím, že už byli špatné, dělají to tím... celý příspěvek >
Oregon Jet fit, 23.9.2014
Dneska jsem pro zajímavost vyzkoušel obyčejnou hranatou modrou strunu Ama 3,3mm za 70Kč zasunout Jetfitky a naprosto bezproblémů v hlavě drží. Test sekání s obyčejnou strunou dopadl také dobře, seká obyčejnou trávu o poznání lépe než Flexiblade.... celý příspěvek >
Pila do tazby dolmar 6400 alebo husqv-365xp, 21.9.2014
Dolmar 6400 je ta samá jako 7300 nebo 7900. Všechno na stejném základu podobně jako Sola 665, 675, 681. Jelikož to stejně váží a cenově jsou hodně podobně šel bych do silnější, když už se s tím člověk tahá, tak nějaké koníky navíc se hodí. Podobné je... celý příspěvek >
Sekacky Mountfield nebo jine, lepsi?, 20.9.2014
Sekačka od Bédi před 20 lety a dnes nelze porovnávat. Další věc, jak zde píše pán něco o Dolmaru, to už hraničí s fanatismem. Pravdou je, že dneska je absolutní špičkou v sekačkách Alko, ale pouze ve vysších cenových relacích kolem 20k, lacinější... celý příspěvek >
Stihl MS 311 nebo Dolmar PS 5105C?, 20.9.2014
Zázraky s vadným ovzdušňovákem už na trh vypouštělo Solo v nižších kubatůrách, koukám, že zmetky z výroby už umí i Dolmar. 
Stihl MS 311 nebo Dolmar PS 5105C?, 19.9.2014
To má být pokus o vtip??? 
Stihl MS 311 nebo Dolmar PS 5105C?, 19.9.2014
Vybíráte podle ceny a pak se vám motají dvě různé kategorie. Dolmar je 50ccm profi a Stihl je 60ccm farma. 50ccm a 60ccm není totéž. Pokud chcete 60ccm pak bych bral Husqvarnu 560, nebo 555, v případě, že nechcete tolik investovat, pak za 14k koupíte... celý příspěvek >
Motorová pila Erman CS 142, 8.9.2014
Zajeďte do kterékoli ze 154 prodejen Husqvarny, donesete tam vaši lištu a i řetěz (ten si tam také rovnou kupte modrý zub od oregonu) oni podle knihy od Oregonu lištu objednají, přesně na vaši pilu. Počítejte ale s tím, že vás Oregoňácká lišta vyjde... celý příspěvek >
Stihl ms661, 4.9.2014
Nějak mi není jasné, jaký má váš poslední příspěvek vztah s daným tématem, možná by jste se měl příště soustředit víc na obsah. Jak Stihl, tak Husqvarny, tak i to Solo se u nás na skladě denodeně používá a když tady čtu některé komenty, nedalo mi to... celý příspěvek >
Stihl ms661, 4.9.2014
Je úsměvné některé poznatky číst: "390 se neosvědčila" a teď další věc co u mne vyloudila usměv, Solo je výkonem srovnatelná s 372 nebo 441  Milý pane,  tyto pily končí, pak je dlouho nic a pak teprve začíná 681. Krouťák 4,1Nm u 372... celý příspěvek >
Stihl ms661, 2.9.2014
Emise jsou nesmysl byrokratů z Bruselu, že má Solo o 100g/kWh větší emise je každému šumák. Pro toho, kdo s tím bude řezat často je důležitá spíše spotřeba a tam to vychází za hodinu teoretického neustálého řezání Solo 3,2l za hodinu a Stihl 661 2,8l... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika