Příspěvky uživatele - 225.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jack Dunckley The Italian Job - určení květin, 7.10.2013
Na šantu jsem si nevzpomněl. A je jich taky plno druhů a odrůd. Klidně by to některá z nich mohla být. Josef.
Co je to za keř?, 7.10.2013
Zatím vložím první písmena českého rodového a druhového názvu: k... k... A vědecký název: S... i... To jako nápovědu pro ty, komu to něco připomíná, ale není si jist. A kdo ví, přidá další písmena (či rovnou celý název). Josef.
Jack Dunckley The Italian Job - určení květin, 7.10.2013
Včelníkem si nejsem jist (za mne: spíše to není on). Tipuji: 1. fatka: nějaký čistec (Stachys), případně Betonica?; v pozadí nějaký česnek? 2. fotka: růžová šalvěj hajní, běloplstnatý = čistec byzantský, modrá v pozadí - šalvěj hajní;... celý příspěvek >
Kdo zná název rostliny?, 7.10.2013
Sadec jsem také tipl při zběžném prohlédnutí květenství. U listu jsem ho ale zavrhl. Tipuji kozlík (lékařský). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika