|
Příspěvky uživatele - 62.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vinohradnicke broskvone, 3.10.2013 Zakladateľ vlákna sa pýtal aj na iné semenáče ako broskyňové. Niektoré botanické druhy, akým sú práve broskyne, pri generatívnom spôsobe množenia dosť výrazne kopírujú rodičov. Nevýhodou je niekedy vyššie riziko horšej odlučiteľnosti kôstky oproti... celý příspěvek > |  | Jabloň kvete, ale nerodí, 2.10.2013 Dobrý deň pani Monika! Nerodivosť niektorej odrody nemusí spôsobovať živočíšny škodca. Striekajte insekticíd až vtedy, keď vylúčite iné príčiny- napr. neprítomnosť správneho opeľovača. Ak budete striekať stopové prvky, nezamerávajte sa iba na bór,... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2013), 2.10.2013  Napriek tomu, že došlo oproti letným mesiacom k výraznému poklesu teplôt, slnko má stále dostatok sily, aby vytvorilo v bobuliach cukor. Najmä u modrých odrôd je vyššia cukornatosť poznať na zjemnení chuti bobúľ.
|  | Jak vyhlíží úroda 2013, 2.10.2013 Zdravím Vás pane Bakeši! Priznám sa, že v tomto roku som zanedbal nielen ošetrenie proti obaľovačovi (vlani mi zabral ekologický Biobit XL a Spintor), ale nestriekal som ani Wuxal Kalcium. Na Rozele rastnúcej na M9, ako vidíte na snímke, nedostatok... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|