|
Příspěvky uživatele - 96.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vodnice, 15.6.2013 To jste mně teda Renato zarmoutila:-(. Přesto je zkusím vysít, ale tentokrát do polostínu. Píší, že se může vysejvat do srpna, tak zítra jdu na to,. i když má být pěkný hic. Aspoň budou brzy venku :-) |  | Vodnice, 15.6.2013 No, dopadla jsem jako Renata Reniii. Ať jsme koštli menší či větší, vždycky měla divnou chuť. Hnusnou. Letos zkusím Tokyo cross F1 a uvidíme. |  |
|  | Hokkaido - zlute listy, 10.6.2013 Řekla bych, že obojí. Jsem na tom stejně. I když podobně vypadají zasviluškované listy, ale to je nepravděpodobné. Je na ně dost chladno. |  | Čím (ne)popisovat štítky, 9.6.2013 Já zase z hliníkové plechovky po nápojích nastříhám proužky a název vyryji hřebíkem. |  | Paprika škodca?, 9.6.2013 Sliz = slimák. Večer za tmy jít s baterkou. Navlhčit zeminu, na to prkénko a ráno je pod ním sebrat. |  | Vadnutí listů u papriky, 6.6.2013 Koupila jsem Loíxiran - náhradní náplň (u nás 70,-Kč), nalila asi lžičku na víčko, přikryla podmiskou. Asi za hodinu to zmizlo. Mravenci to nanosí do hnízda, krmí s tím larvy a královnu. Asi za týden je klid. Do tý doby, než tam přitáhnou další... celý příspěvek > |  | Vadnutí listů u papriky, 28.5.2013 Takhle mě vadly, když pod nimi řádili mravenci. |  | Borůvka - kroutí se listy, 27.5.2013 Řekla bych, že má nadmíru živin. Neřešila bych to a s hnojením bych chvíli počkala. Já je mám v nádobách a hnojím zálivkou. |  | Okurky - salátovky, 11.5.2013 Jo, jsou klopušky. "Pracují" rychle. Co nejdřív postříkat. |  | Pěstování rajčat 2013, 6.5.2013 Pěkný :-). Jak často a čím hnojíte? |  |
|  | Opylení třešně, 4.5.2013 Jj, Probluz. |  | Cuketa hybrid x nehybrid, 3.5.2013 Tuhle cuketu jsem měla předloni poprve a naposledy. Vadilo mi na ní, že to světlé žebrování vyčnívalo a blbě se to loupalo. |  | Mšice na paprikách?, 2.5.2013 Když už chcete mermomocí nějakou radu, tak bych se řídila doporučením Mr. Biga a denně sledovala s pomocí lupy, co se bude dít dál. |  | Mšice na paprikách?, 1.5.2013 Však píšu, mám minimonitor a tak houby vidím. JJ, mšice bývají ponejvíc vespodu na listech, ale občas si výlet na povrch udělají :-). I když zpravidla tehdy, když jsou přemnožené. |  | Mšice na paprikách?, 1.5.2013 Druhé foto, velký list nalevo - řekla bych, že tam jsou mšice. Ty malé černé zakroužkované tečičky na prvním fotu nerozpoznám, mám teď k dispozici jen netbook s minimonitorem.
|  |
 |
|
|
|