|
Kudy monilie?, 26.9.2013 Pane Wimpi, neměl jsem v úmyslu dále diskuzi o vlivu pesticidů rozvádět. Pro mě prostě není rozhodující, co si kdo šplíchá na vlastní ovoce a vaše víra, s prominutím, také ne. Ale vaše demagogie neopřená o jakékoliv argumenty mi opravdu nedá.... celý příspěvek > |
 |
Ostřička řetězu nebo pilník, 18.9.2013 Na tento řetěz použij ø 4 mm. |
 |
|
 |
Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 8.9.2013 Prý to má mnohem vyšší výnosy, než hydroponie. Funguje i na malé zahrádce. Velké množství zeleniny, téměř bez práce. A domácí kvalita!
|
 |
Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 20.8.2013 Já jsem pořídil sekačku Honda hrg před 3 roky. Moc nerozumím některým negativním příspěvkům v této diskuzi. Jsem s ní hodně spokojenej. Z mého pohledu seká velmi dobře a čistě (nezůstávají žádné "chlupy"), není nějak hlučná, spotřeba taky dobrá. Můžu... celý příspěvek > |
 |
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 16.8.2013 Jsou to nějaké propadající se skvrny na plodech, něco jsem na netu podobného viděl bohužel už nevím kde, nevím však o co se jedná. Každopádně toto rajče je napadeno hodně, flekaté má i listy od začátku (ale to má snad každé), tohle na plodech se... celý příspěvek > |
 |
Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 16.8.2013 Za zelena roubování se mi celkem daří a tahle metoda se mi moc zalíbila, je i úspěšná. |
 |
Sklizeň révy 2013, 16.8.2013 Hezké |
 |
Sklizeň révy 2013, 16.8.2013 Pozoruji na zahradě značné rozdíly ve zrání odrůd, hodně jich už je jedlých ale např. Rhea má místo bobulí jen jakési protáhlé šušně. Některé odrůdy zakoupené u Bratislavy (Kvety Klivia) mi rodí poprvé ale vypadá to na jeden velký podvod, co mohu... celý příspěvek > |
 |
Trávník - kombinace techniky sečení, 30.6.2013 Možné to samozřejmě je. Být vámi, volil bych místo bočního výhozu raději mulčovač. Tráva se pak rychleji rozloží a některé stroje tak zvládnou mnohem vyšší trávu, než v případě použití bočního výhozu. |
 |
Krovinorez solo 154 - názory, 19.6.2013 von ti chce akorát vysvětlit proč je nespokojené s tym solem nenasekl nic |
 |
|
 |
Krovinorez solo 154 - názory, 19.6.2013 von ti chce akorát vysvětlit proč je nespokojené trubko s tym solem nenasekl nic |
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 vite, tož zrovna s takovym, jak ste vy sem se hádal, že sem to kolečko neulomíl, že upadlo protože odflákli uchyceni. Už mi bylo špatně jak dyby ho to kolečko mělo zruinovat. V tym vašem neoblíbenym obchodě sem reklamovál pilku na tyči, tu... celý příspěvek > |
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 škrknite si všecky sekacky bez pojezdu a s malym zaběrem jináč se nadřete jak kůň. |
 |
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013 než se púl dňa dohadovat ve speciálce co sem a co voni, tož kúpim k sekačce aj rohliky sýr a kdyžtak za chvílu vyreklamuju. |
 |
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 16.6.2013 tož si dělé podle sebe a nenadávé potom že se neco rozbilo a muže zato mašina
|
 |