Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kudy monilie?, 26.9.2013
Pane Wimpi, neměl jsem v úmyslu dále diskuzi o vlivu pesticidů rozvádět. Pro mě prostě není rozhodující, co si kdo šplíchá na vlastní ovoce a vaše víra, s prominutím, také ne. Ale vaše demagogie neopřená o jakékoliv argumenty mi opravdu nedá.... celý příspěvek >
Ostřička řetězu nebo pilník, 18.9.2013
Na tento řetěz použij ø 4 mm.
Zeleninový reaktor. Může to fungovat?, 8.9.2013
Prý to má mnohem vyšší výnosy, než hydroponie. Funguje i na malé zahrádce. Velké množství zeleniny, téměř bez práce. A domácí kvalita!
Jakou sekačku z těchto tří favoritů?, 20.8.2013
Já jsem pořídil sekačku Honda hrg před 3 roky. Moc nerozumím některým negativním příspěvkům v této diskuzi. Jsem s ní hodně spokojenej. Z mého pohledu seká velmi dobře a čistě (nezůstávají žádné "chlupy"), není nějak hlučná, spotřeba taky dobrá. Můžu... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 16.8.2013
Jsou to nějaké propadající se skvrny na plodech, něco jsem na netu podobného viděl bohužel už nevím kde, nevím však o co se jedná. Každopádně toto rajče je napadeno hodně, flekaté má i listy od začátku (ale to má snad každé), tohle na plodech se... celý příspěvek >
Zhnedlý zakoreňovaný odrezok, 16.8.2013
Za zelena roubování se mi celkem daří a tahle metoda se mi moc zalíbila, je i úspěšná.
Sklizeň révy 2013, 16.8.2013
Hezké
Sklizeň révy 2013, 16.8.2013
Pozoruji na zahradě značné rozdíly ve zrání odrůd, hodně jich už je jedlých ale např. Rhea má místo bobulí jen jakési protáhlé šušně. Některé odrůdy zakoupené u Bratislavy (Kvety Klivia) mi rodí poprvé ale vypadá to na jeden velký podvod, co mohu... celý příspěvek >
Trávník - kombinace techniky sečení, 30.6.2013
Možné to samozřejmě je. Být vámi, volil bych místo bočního výhozu raději mulčovač. Tráva se pak rychleji rozloží a některé stroje tak zvládnou mnohem vyšší trávu, než v případě použití bočního výhozu.
Krovinorez solo 154 - názory, 19.6.2013
von ti chce akorát vysvětlit proč je nespokojené s tym solem nenasekl nic
Krovinorez solo 154 - názory, 19.6.2013
von ti chce akorát vysvětlit proč je nespokojené trubko s tym solem nenasekl nic
Umřela mi sekačka, jakou novou?, 16.6.2013
vite, tož zrovna s takovym, jak ste vy sem se hádal, že sem to kolečko neulomíl, že upadlo protože odflákli uchyceni. Už mi bylo špatně jak dyby ho to kolečko mělo zruinovat. V tym vašem neoblíbenym obchodě sem reklamovál pilku na tyči, tu... celý příspěvek >
škrknite si všecky sekacky bez pojezdu a s malym zaběrem jináč se nadřete jak kůň.
než se púl dňa dohadovat ve speciálce co sem a co voni, tož kúpim k sekačce aj rohliky sýr a kdyžtak za chvílu vyreklamuju.
Záběh křoviňáku Dolmar MS-4510, 16.6.2013
tož si dělé podle sebe a nenadávé potom že se neco rozbilo a muže zato mašina
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika