|
Bitka medzi moriakmy, 23.6.2013 Zdravim, chcem sa opýtať dneska sa mi začali moji moriaci medzi sebou biť, štipu sa skáču do seba a naparuju sa. Neviete mi niekto poradiť čo sa to deje a kedy to skončí?? pretože sa dobaju až do krvi a strašne. Dakujem |
 |
Kvetak choroba, 1.6.2013 mam 10 karfiolov ale pomaly sa mi začinaju zo stredov na všetkych krutiť listy. Karfioly mam medzi zemiakmi a krmnou repou. Teraz som im urobil tunel. |
 |
|
 |
Kvetak choroba, 1.6.2013 Tak teraz je čo lepšie kupiť molybden alebo folibor?? |
 |
Kvetak choroba, 30.5.2013 když urobim tunel nad kvetakem bude to stačit ne?? a myslite že když dam kvetakum molybdenu budu mit šancu že jeste zarodi kvetak?? a nemel bych radeji presadit ten jeden kvetak prič od tych 9 kvetaku?? neprenáše sa te choroba?? |
 |
Kvetak choroba, 30.5.2013  Praji pekny den. Prosim o určeni poškodenia kvetaku.Mam doma 10 ks kvetaku ale na jednem ze stredu vyrastaji listy ktere jsou poškodenene. Prikladam obrazok. Zistil jsem to že to je nejake vyslepovani kvetaku može to byť pravda?? Listy su take... celý příspěvek > |
 |
Vítr = polámané papriky, 26.5.2013 aj ja mam papriky zohnute až k zemi vyzeraju ako strašidla :) |
 |
Paprika - škodci, 26.5.2013 Zdravim všetkých, v poslednom čase sa mi robia na paprikových listoch dierky ako keby mi ich niekto hryzol. Nemate niekto skusenosť z nejakym bio postrekom proti tomuto škodcovi?? |
 |
Škudce v zahrade, 23.5.2013 Dal jsem mu do nory kvapalinu ktera hodne smrdi uvidim ci to pomože |
 |
Škudce v zahrade, 22.5.2013 Zdravim všechny. Dnes se mi stalo neco nedobre, když jsem čistil cviklu z ničoho nič čosi začalo hrizť cibulu a nakoniec ju celu stiahlo do zeme. Co je to za škudce co vtahuje zeleninu do zeme?? a čo mam udelat abych ho vyhnal ze zahradi protože když... celý příspěvek > |
 |
Co maju radi krocani, 20.5.2013 a kolkik jim mam davat granul každy den?? a budu mat nejakej priitek na vaze když budu mit menej granuli?? |
 |
|
 |
Co maju radi krocani, 19.5.2013 Zdravím, mam krocanov máju už 11 tyždnov ale oblubuju len krmnu zmes granulky KR2 KR3 čo ešte take maju radi kruty?? moje jedia aj travu, pšenicu už maju menej radi a pšeničny šrot nechcu oni len povyberaju z krmidla granule. Prosim o radu :) |
 |
Krmivo pre morky, 21.4.2013 Zajtra mi pridu morky a neviem ake im mam kupiť krmivo. Prosím o radu. |
 |
Paprika amy, 18.4.2013 Zdravim, po týždni sa mi trošku pohol rast paprik maju už 6 listov ale ešte niesu upne vyvinute a pomaličky už vykukuje 7-8 list paprika je na svetle na parapete je šanca že do polovice maja budem mať kvalitnu paprikovu priesadu?? |
 |
Pěstování dýní 2013, 16.4.2013 Pokud začinate z melounami musite jsi vybrat jestli budete melouny roubovat anebo ne. Roubovane melouny jsou lepši maju vačšie pecky a jsou odolnejši proti chorobam |
 |
Paprika amy, 10.4.2013 a co z tou zaschnutou hlinou vadi to paprikam?? takže treba zdvihnuť teplotu a budu rasť ako z vody a asi na kolko stupnov aby mali teplotu? |
 |