|
Solo 641 - špatně startuje, chcípá, 6.10.2013 presne ako bolo povedane predomnou..gufera..nie je to problem vymenit ani cenovo a ani technicky..pytajte na povodnom dovozcovi SoloPraha... urcite maju na sklade..Mountfield vas odbbije cenou a cakacou dobou... uz len preto ze to nevedia zohnat ale... celý příspěvek > |
 |
Solo 651 - 3 varianty, 26.9.2013 v jednom mate pravdu..bolo inovovane telo, teda valec a piest, vrtanie zostalo... kluka ta ista.ako model 2010..len novum je pouzite z pily 656 valec, piest... vrtanie 45mm... a zameneny karburator namiesto HDA-277 D-CUT za karbec HDA 309 D-CUT z... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo 651 - 3 varianty, 26.9.2013 neni to ina pila..je to to iste... ale pridany katalyzator a kompenzator... to redukuje vykon... inak do suciastky to iste ako 651... |
 |
Solo 651 - 3 varianty, 25.9.2013 toto ste napisal...udelana pre Mountfield..V mountfieldu máte 651C s 2,6KW a to je nová verze udělaná pro mountfield s katalyzátorem. O tomto nezmysle je cela debata a moja oponencia... udelana pro Mountfield... |
 |
Solo 651 - 3 varianty, 25.9.2013 ano... a po vyhoreni resp. spaleni katalyzatora ano...
|
 |
Solo 651 - 3 varianty, 25.9.2013 vyrobena pre Mountfield... haha...co je to za blbost?...vyrobena pre odberatelov na celom svete... ale vy si nedate pokoj vo svojej tvrdohlavosti tak to asi nema s vami zmysel..asi vas doma zena dusi tak posledne slovo aspon tu chcete mat... tak nech... celý příspěvek > |
 |
Solo 651 - 3 varianty, 24.9.2013 651 bolo s katalyzatorom robena uz dlho... aby naplnili nornu EU..ale ako povedal ich technik na skoleni... vydrzi len asi 50 hod prevadzky a je po nom... ale norma bola splnena a moze sa expedovat. |
 |
Solo 651 - 3 varianty, 24.9.2013 odkial mate tu blbost ze 651C je verrzia pre MF..doplnili do klasickej 651 kompenzator a to preto to K... a 651C je robeny v celej producii a nie len pre MF... inu uz nerobia. |
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 17.9.2013 ale, ale... vy ste spomenul uzasnu zaruku... ja som len uviedol ze to nie je zadarmo... to ako u aut. Dlhsiu si musite priplatit..tu je to skrytou formou. A ako mozete porovnat ceny OM v CR ked to iny nedovaza... cize mozu v cenach povysit OM ako... celý příspěvek > |
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 16.9.2013 7leta zaruka??:...viete vobec o co ide?...kazdy rok im tam musite nechat velky peniaz za zbytocny servis ktory si dokazete aj sam doma urobit... inak vam ta uzasna zaruka padne... a ked ste u tej zaruky... postavte sa niekedy do ich servisu a uvidite... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 15.9.2013 keby len servis, kamarat kupil v MF Liptovskom Mikulasi krovinorez SOLO142SB a volal mi cely nestastny... rozbil uhlovy prevod--aspon podla ich tvrdenia jeho vinou, cize neuznana garancka. Tak ze si ten prevod kupi a sam doma prehodi. Ked mu povedali... celý příspěvek > |
 |