|
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 25.11.2013 600m2 dělat rýčem není normální.Jamky ny nové stromky nejsou jámy, takže bych o nich nemluvil.Rýč Fis.je osvědčený a proto není potřeba moc přemýšlet co budu dělat.Lepší není a proto je kupován tak často.Zlomí ho jen blb atd atd. |
 |
Strojek na uzavírání konzerv, 19.11.2013 Pro toho pána co zavařoval konzervy na té brigádě-------Masové konzervy jsou technologicky nekyselé a musí se sterilovat při teplotách nad 100 ºC, ke sterilaci je pouţíván sterilizační kote neboli autokláv [16]. Při sterilaci je dŧleţité,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak na nemocný strom?, 15.11.2013 To vypadá, jako by strom shnil od kompostu, který byl opřený o něj. |
 |
Jak na nemocný strom?, 15.11.2013 Je lepší být opatrný, než udělat nějakou hloupost.Od stromu, který má v průměru dole 30cm nečekejte nějaké kubíky.Počkáme na fotku, kolik je kolem místa.No pokud by se k tomu dostal traktorbagr a měl by jste štěstí (jel by kolem)tak než by jste došel... celý příspěvek > |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.11.2013 Ten rýč Fiskars je dobrá věc.Bahco neznám i když jsem si ho dávno mohl prohlídnout někde v obchodě.Tam mě nic jiného nenapadne, než porovnávat za kolik jsem ho koupil já a za kolik ho, ten Fiskars, nabízejí oni.Každý má právo na hodnocení, ale pravda... celý příspěvek > |
 |
Štěpkovač, 10.11.2013 To jo, ale pán má zatím 4ha lesa a nechce s tím topit.Chce jen mulčovat odpad z ovocných stromů (20ks).Byl by blázen, kdyby šel do lesa a dělal štěpky jen tak aby se mu tam neválely větve? To lidi odnesou. |
 |
Štěpkovač, 10.11.2013 Tak nožový (český) bych vám asi nedoporučoval.Na tu vaší práci by to byl válcový, který si tam natáhne větev. 5cm tam nedáváme, to řežeme na pile. Mountfield nabízí štěpkovač Powersilent 2600. Neměl by být drahý, aby jste si k němu ještě mohl koupit... celý příspěvek > |
 |
Co se starým namíchaným benzinem?, 24.10.2013 Už ta otázka, co s namíchaným starým benzinem.Tak proč ho tolik mícháte?Míchejte po 3 cl olej -jedné patláhvi a nikdy takový problem nebudete řešit.Ušetři si podstivou prací 450tisíc na nové auto a potom tě nenapadne ani ve snu lít do nafty... celý příspěvek > |
 |
Problém pri rezaný dreva, 23.9.2013 Je možné, že jste znovu přeřízl kulku v tom samém stromě.To by jste ale viděl ne? |
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 17.9.2013 Nevím, komu to vysvětlujete?Co je 7letá záruka.Jsem stejného názoru jako je váš. Jen s tím rozdílem, že asi poznám nebo když nepoznám tak si to načtu, jestli je výhodné koupit něco u nich v akci.
Jako např.mě nemůže oslnit sleva jedné láhve... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 16.9.2013 Co stále na ten MF nadáváte?Tak kupte v akci (levně) a s opravou jděte do dílny kterou jste popsali a náhradní díl kupte jinde tak jak jste popsali.Místo 160Eu jen 89E.Jejich servis a sedmiletá záruka s benzinem jde prostě mimo.Všude vás... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 11.9.2013 To není narážka na profíky.Brzy ráno je taky ve čtyři.Můj pozemek v zástavbě se nedá sekat tak brzo.Všichni trpíme.I autobusák, od kterého se vyžaduje přesnost, obsluha pěchu (žáby) z půjčovny, která musí být využita.To je na jinou debatu.Dneska vás... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 10.9.2013 Žádnému obchodu se nevyhýbejte.Jděte tam kde koupíte nejlevněji.Jestli stroj který vám nabízeli V MF koupíte se slevou, tak za něj víc jak 6000 kč nedáte.Nepočítejte s žádnou sedmiletou zárukou, s žádným benzinem a žádným servisem.Pak jim tu slevu... celý příspěvek > |
 |
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 2.9.2013 Diskuse začala úplně takovo banální hloupostí, co udělat s čudlíkem na kose... Vzpomínáme na jednu paní, co nám každé ráno nosila mlíko a taky jak se nadřela s tím rancem sena, který snášela z kopců.Pobyt v domově důchodců ve Zvolenu je dneska pro ní... celý příspěvek > |
 |
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 1.9.2013 Jinak se omlouvám.Kdyby mi diskuse nabídla vše co se napsalo 31.8. tak bych to snad ani nemusel psát .To se objevilo až po napsání toho mého prvního přízpěvku.Jinak počítám s tím, že nemůžu souhlasit se vším, co tu kdo napíše.Přeci mám možnost... celý příspěvek > |
 |