|
Příspěvky uživatele - 63.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lis na seno, 5.7.2013  další detail |  | Lis na seno, 5.7.2013  boční pohled na zařízení |  |
|  | Lis na seno, 5.7.2013  omlouvám se nepodařil se načíst obrázek, |  | Lis na seno, 5.7.2013 také jsem trošku experimentoval a sestavil doma ze zbytků jednoduchý lis na seno, funguje to ale chce to dotáhnout, posuďte,poraďte jak vylepšit |  | Ochrnutí po odstavení, 21.6.2013 Po odstabvení mladých králíčku, jsem druhý den zjistil ze samička ochrnula na zadek, táhne ho za sebou, čím to můžer být, v krmení i pití jsem nic neměnil jen odebral mladé..děkuji za radu |  | Lis na seno, 21.6.2013 děkuji jako inspirace dobré škoda že není pár foteček |  | Lis na seno, 19.6.2013 Prosím o radu nevyřešil někdo jak doma nalísovat seno pro králíky.Nebo jiný způsob uložení..do pytlů se vejde málo a volné nepřipadá v úvahu..někde jsem kdysi četl že se dá lísovat pomocí štípačky na dřevo... nevíte jak děkuji za radu.Traktor a lis... celý příspěvek > |  | Poraďte, co je to za škůdce (viz foto), 28.4.2013 no a škodí rostlinám, já je mám v květináči s banánovníkem a nevím jak se jich zbavit. Květináč má přes sto kilo... tak výměna substrátu je až na posledním místě. děkuji za odpověď |  | Utěsnění studny, 15.11.2012 Taky že jo, firma nedostala zaplaceno i když se jim to moc nelíbilo.Zaplatil jsem ale zkruže a bohužel i odvoz zeminy jelikož nebyla kvalitní. |  | Utěsnění studny, 12.11.2012 Já jsem netvrdil, že pramen je jem metr vedle nevím kde je to snad věděli pracovníci kteří tu studnu měsíc kopali, v hloupce 25m narazili na skálu a kopali ještě 2m a konec voda není, a zkruže se kvůli bezpečnosti museli dávat, byl jste někdy v... celý příspěvek > |  |
|  | Utěsnění studny, 11.11.2012 Vážení, mám na zahradě kopanou studnu 27 m, vyztuženou zkružemi 80 cm, bohu žel v ní není voda firma která jí kopala se minula pramene a tak voda není, co s ní.Rozhodl jsem se jí zasipat do hloubky 10m zpevnit dno a UTĚSNIT zkruže aby voda... celý příspěvek > |  | Co na zahradu, 7.10.2012 No skoro za vše ty bestie mohou, co na ně nejvíce platí.U nás není ani potok, říká se že jsou v blízkosti vodotečí.Má někdo zkušenost s tím pletivem? jak veliký koš má být, a jaký druh pletiva.Děkuji |  | Co na zahradu, 6.10.2012 Vlastním rodinný domek se zahradou 2300m2.v blízkém okolí Šternberka směr Břidličná n.v zahrady 490m.Expozice zahrady jiho východní celý den slunce.Srážkový stín.Půda nekvalitní, bramborářská oblast, profukuje vítr, v zimě tuhý mráz.Po nastěhování... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|