Příspěvky uživatele - 153.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lipno, 12.11.2012
Velmi pěkné, děkuji. Jen by mne ještě zajímalo, jestli kříženec OR-38T-16 je taky z Primy, potažmo Malus floribunda 821.
Fantazie, 1.11.2012
Dobrý večer, na jménu přeci nezáleží, hlavně, že Vám Vaše odrůda chutná. Jestli ale potřebujete určit jméno, sem s fotkou. JZ
Vhodné podmínky pro podnože, 1.11.2012
Děkuji moc, hledal jsem na internetu i v knížkách, ale nenašel. Udělal jsem si pořadí, ale neměl jsem odvahu stromky zasadit, mám je jen přihrnuté. Už tedy konečně budou moci na stanoviště. Jestli mohu ještě dotaz mimo téma: Jakou výšku... celý příspěvek >
Fantazie, 1.11.2012
Uznávám, že Beforest je dobré jablíčko, přesto ho budu po mnoha letech příští rok rušit. Před lety jsem si z něj udělal stromek na semenáčku, byl jsem totiž nalákán chutí na zahradě u známého. Jenže jiné podmínky či jiná podnož způsobily. že u nás... celý příspěvek >
Vhodné podmínky pro podnože, 1.11.2012
Dobrý večer, koupil jsem meruňky na následujících podnožích: WaxWa, Wagenhemova, Zelená renklóda a myrobalán. Půdu mám písčitou, ale blízko rybníka, takže hladina podzemní vody je tam od 0,6 m (nejníž) po 1,5 m (nejvyšší místo). V jakém pořadí bych... celý příspěvek >
Fantazie, 1.11.2012
Ligol je tuším LindaxGolden a Linda je také rodičovskou odrůdou Fantazije, připomíná McIntoshe, s Idaredem nemá (pro mne naštěstí) nic moc společného. Pan Vinšálek má asi pravdu ve srovnání Fantazije a Vitosu, já se musím přiznat, že mi tyto... celý příspěvek >
Fantazie, 31.10.2012
Nevím, jestli Vás pan Vysloužil přemluví, Fantazija je fakt výborná, nicméně kvůli náchylnosti ke strupovitosti vystačím s jedním stromkem. Vitos je možná trošičku horší, ale ne o moc, a vyvažuje to odolností ke strupovitosti. Dosti odolný (aspoň u... celý příspěvek >
Durancie, 27.10.2012
Prosím Vás o informaci, čemu se daří na Vašem pozemku u rybníku? Mám novou zahradu u rybníku s písčitou půdou a nevím, čím osadit spodní část. Děkuji. JZ
Tábor, 23.10.2012
KuP-216 - (Tábor) Odrůda se zkouší pod pracovním označením KuP-216 ve Státní odrůdové zkušebně v Lysicích a Želešicích. Vznikla křížením Primy a Melodie. Plod je střední až nadprůměrné velikosti, kulovitého až ploše kulovitého tvaru. Slupka je... celý příspěvek >
Zná někdo co je to za odrůdu?, 23.10.2012
Jestli je slupka na omak suchá a drsnější, mohl by to být opravdu Lord L. Letos mi nezarodil pohledám někde starší foto.
Jabloň Vanda, 23.10.2012
Já bych u Vandy kromě její velmi dobré až výtečné chuti a šťavnatosti vyzvedl ještě její úrodnost a otužilost. Pěstuji ji již asi dvacet let a za celou tu dobu vynechala v našich podmínkách pouze dvakrát. Zdůrazňuje naše podmínky, mrazovou kotlinu,... celý příspěvek >
Karola, 15.10.2012 Obsahuje fotku
A ještě pár řádků o Pogáči červeném...
a ještě poslední pátou
a taky čtvrtou
i třetí
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz