|
Příspěvky uživatele - 153.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vymladkujici jablone, 15.5.2013 Dělal jsem si podnože tak, jak to popisuje paní Lída. Stačí nahrnout jen výmladky (kmenu se dá vyhnout), stačí pár cm, ony pustí kořeny, na podzim je odhrnout, odříznout a zahrábnout na stanoviště nebo do "školky". Někdy se dá už na jaro očkovat nebo... celý příspěvek > |  | John Deere JM46, 15.5.2013 John Deere JM Series Reviews
|  |
|  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 3.5.2013 Děkuji. Velmi mne to zajímá, protože vzhledem k omezenému prostoru mám často na jednom stromu více odrůd. Většinou se snažím roubovat na jeden strom odrůdy se stejnou dobou zrání, ale někdy se nepodaří. Teď mám o důvod více si to pečlivěji... celý příspěvek > |  | Rostliny výrazně potlačující plevele, 2.5.2013 Ja sa jej zasa nemožem zbaviť na svahu. Treba priznať, že sa o to moc nesnažím, no základnej snahe odoláva. |  | Plodový myrobalán, 2.5.2013 Zůstanou. Myslím. Myslím? |  | Roubování, 2.5.2013 Do Latexu se má přidávat dřevěné uhlí (dával jsem práškové živočišné uhlí) prý kvůle desinfekci či omezení napadení houbami. Taky je pak barva tmavší, což spíš odpovídá barvě kůry - příliš světlé odráží moc tepla, pod černou se zase prý rána... celý příspěvek > |  | Roubování, 2.5.2013 Dobrý den, já jsem dlouhými rouby rouboval jednou, když nám v r. 97 zmrzla dvě Ontaria až po místo roubování. To místo roubování bylo asi v 1,8 m výšky a kmen tam měl průměr kolem 20 cm. Po uříznutí do zdravého nezůstala ani větvička, téměř "řez na... celý příspěvek > |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 27.4.2013 Pane Polehlo, mohl byste prosím být konkrétní, jaký výsledek vyšich pokusů byl prachbídný? Docela by mne to zajímalo, protože si taky myslím, že podnož, případně původní odrůda, jistým způsobem ovlivňuje naroubovanou odrůdu. I když ne tak moc, jak si... celý příspěvek > |  | Zoufalá nabídka odrůd jabloní, 27.4.2013 Dobrý den, taky za nikoho ani do nikoho nekopu, ale rád bych si přihřál svou polívčičku. Většině zahrádkářů současný současný stav vyhovuje, protože když jdou nakupovat, chtějí nějakou jabloň, nějakou hrušku ap., pokud navíc vědí že jabloně jsou... celý příspěvek > |  | Máte někdo zkušenost s odrůdou Ligol?, 20.4.2013 Už ze jména odrůdy jde dovodit rodiče (LInda x GOLden = LIGOL), proto neočekávejte rezistenci ke strupovitosti, Linda je velmi citlivá na tuto chorobu a Golden taky není rezistent. Ale ta chuť je taková, že nějaký ten stroupek přehlédnete. Witos je... celý příspěvek > |  |
|  | Blanické odrudy, 12.4.2013 To je docela zajímavé, protože právě Rubinola je podle výzkumných materiálů proti rakovině poměrně odolná. |  | Účinnost domácí vodárny, 31.3.2013 Na třífáz byste musel s Briem asi přes stykač. Sirio ale už je i na třífázová čerpadla.
Předtím jsme měli malou expanzku a čerpadlo na jedno puštění vody seplo několikrát, řekl bych, že s Briem je to k čerpadlu šetrnější.Vnávodu k němu doporučují... celý příspěvek > |  | Lze roubovat hrušeň na jabloň?, 31.3.2013 Osobně bych to zkusil na hrušeň s tím, že by pak plody oskeruše mohly být trochu sladší. Jeřabina by jim mohla spíš ještě přidat na trpkosti. Ale zkušenosti mám nulové.
|  | Účinnost domácí vodárny, 30.3.2013 Dobrý den, mám takový kacířský návrh: vykašlete se na expanzní nádobu.
Po několika letech (cca 15) provozu domácí vodárny s expanzní nádobou jsem při rekonstrukci vypustil nádobu úplně. Koupil jsem Brio 2000 a je to OK s tím, že jsme si zvykli,... celý příspěvek > |  | Stará červená letní jabloň, 25.3.2013 Close... |  |
 |
|
|
|