Příspěvky uživatele - 62.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jde o rakytníkového samce a samici, nebo ne?, 16.9.2013
Dobrý deň paní Jano! Skúste poslať do fóra detailné snímky v predjarí- pred kvetom a dostanete spoľahlivú diagnózu. Rozdiely madzi samčím a samičím kvetom sú výrazné. Po presadení stromčeky prvým rokom reagujú slabšou násadou kvetov.
Trojica najlepších, 16.9.2013
Z údajov pána Davida teda vyplýva, že kto pestuje Tophit v priaznivých podmienkach, napr. na južnej Morave, mal by byť s touto "obršvestkou" navýsosť spokojný. Aj po chuťovej stránke, aj po stránke tolerancie k PPV. Alebo nie? 
Spomienka na jablká 2012, 16.9.2013 Obsahuje fotku
Dobrý deň! Ďakujem za pochvalu! Obidva kultivary- Sirius aj Orion sú skvelé, vydarené krížence. Ich bujný rast je treba tlmiť menej vzrastnou podložkou, najmä na dobrých pôdach a v teplejších polohách. Inak hrozí padanie plodov (Orion). Tento rok mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika