Příspěvky uživatele - 16.63

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2013, 13.7.2013
pane mirku melouny jsem měl příkryté bílou netkanou textilií když začly kvést tak jsem ji sundal, Sázel jsem do jámy do které jsem nasypal ledek na ten jsem dal konský a králičí hnuj a nato hlínu promíchanou s cereritem do toho jsem zasadil... celý příspěvek >
Melounoviště 2013, 12.7.2013 Obsahuje fotku
díky za vyčerpávající odpověd takto podobně jsem postupoval ale nepříneslo to očekávaný užitek zkusím to znovu zítra snad to dopadne, Možná bude problém že ve slkeníku mám kromě melounu i papriky kozi rohy a hadovky všechno to kvete najednou
květy
ještě jedna z venku asi pět druhu melounu
rouby
melouny venku omlouvám se nemohu přijit na to jak do příspěvku dostat více fotek
jedinný meloun
zdravim pane Mirku letos jsem poprve rouboval melouny tak 50% uspěšností mám asi 15 rostlin dvě rostliny jsem dal letos do skleníku rostliny se rozlezly po celem skleníku mají hodně květu ale nedaří se mi je opylit jsem z toho hotový zatím tam je... celý příspěvek >
Srstky - lámou se větvičky, 7.6.2013
Dobrý den, mám obdobný problém. Na podzim byl zasazen angrešt PAX. Roste krásně, ale vylamují se větve v místech výhonů (oček). Z 10 výhonů zatím zbyly tak 2. Mám několik druhů angreštů a vše bez problému. Problém mám jen u tohoto jednoho... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika