Příspěvky uživatele - 27.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompost z kompostárny - je vhodný na sázení?, 13.9.2013
Už jsem to psal všude možně - nejlepší kompost si každý vyrobí na zahradě sám z drnů, listí, posekané trávy atd. Podrobnosti ve vláknu Herbicidy na zahradě aneb konec rajčat v Čechách - 30.6.2012. Byl jsem napomenut, že balkonoví zahrádkáři... celý příspěvek >
Stratifikace, 13.9.2013
Já jsem vyprané pecky včera vysel do záhonu, přihodil pár lopat zeminy do výše 5cm, budu udržovat přiměřenou vlhkost, v krutých mrazech přikryji folií - každý rok mi jich pár vyklíčí, abych mohl doplnit přirozený úbytek. J.
Podnože do horších půd, 13.9.2013
Já jsem vsadil na své semenáče, nejvíce z Topazu. 1leté očkuji resistenty (Topaz, Resista, Rosana, Rubinola...), neujaté 2.rok roubuji stejnými cv v době květu. Týž rok vyroste špičák s náznakem korunky, 3. nebo 4. rok plodí, bohatě - musím... celý příspěvek >
Sekačky od Mountfieldu, 26.5.2009
Mám sekačku TORO SD ADS. Jsem s ní velmi spokojen, kupoval jsem jí u Mountfieldu vloni. Mám zároveň křoviňák Husqvarna 323. Navštěvuji čas od času jak prodejce Husqvarny, tak i Mountfieldu. Z mého srovnání vyplývá, že husqvyrna je suverénně dražší... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika