Příspěvky uživatele - 97.77

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rubín na semenáčové podnoži, 7.10.2013
Nemáte někdo tušení, kde sehnat jabloně na vzrůstné, nejlépe semenáčové podnoži? Chtěl bych konkrétně odrůdu Rubín, ale téměř nikdo semenáče nepoužívá. Jedině zahradnictví, o kterém vím, je v p. Pešek v Bojkovicích, ale ten se zaměřuje pouze na... celý příspěvek >
Skvrnitost listů, 14.9.2013
Diky za rady. Byl jsem se podívat po okolí a vypadá to, že touto chorobou je tady napadena většina třešní / višní. Takže asi budu muset o té chemii přecejenom pouvažovat :(
Skvrnitost listů, 13.9.2013 Obsahuje fotku
Přikládám fotku napadených listů. Můžete se prosím podívat a poradit, co s tím (ať už je co cokoli)? Díky.
Skvrnitost listů, 12.9.2013
Na letos zasazené višni se mi v posledních dnech objevily tmavé skvrny na listech a ty začínají kompletně černat a opadávat. Podle vzhledu to vypadá na skvrnitost listů třešní - houba Blumeriella jaapii. Myslíte, že s tím mám v této době ještě něco... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika