|
Příspěvky uživatele - 97.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rubín na semenáčové podnoži, 7.10.2013 Nemáte někdo tušení, kde sehnat jabloně na vzrůstné, nejlépe semenáčové podnoži? Chtěl bych konkrétně odrůdu Rubín, ale téměř nikdo semenáče nepoužívá. Jedině zahradnictví, o kterém vím, je v p. Pešek v Bojkovicích, ale ten se zaměřuje pouze na... celý příspěvek > |  | Skvrnitost listů, 14.9.2013 Diky za rady. Byl jsem se podívat po okolí a vypadá to, že touto chorobou je tady napadena většina třešní / višní. Takže asi budu muset o té chemii přecejenom pouvažovat :( |  |
|  | Skvrnitost listů, 13.9.2013  Přikládám fotku napadených listů. Můžete se prosím podívat a poradit, co s tím (ať už je co cokoli)? Díky. |  | Skvrnitost listů, 12.9.2013 Na letos zasazené višni se mi v posledních dnech objevily tmavé skvrny na listech a ty začínají kompletně černat a opadávat. Podle vzhledu to vypadá na skvrnitost listů třešní - houba Blumeriella jaapii. Myslíte, že s tím mám v této době ještě něco... celý příspěvek > |  |
|
|
|