Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kanzi, Rubens, Redprince, 26.9.2013
Měl jsem na mysli, praktické zkušenosti, strupovitost, růst, plodnost a kvalita plodů.
Kanzi, Rubens, Redprince, 25.9.2013
Prosím Vás, má někdo po čase praktické zkušenosti s odrůdou Kanzi. Děkuji.
Cherry Cox, 25.9.2013
Pane Polehla, když spomínate Red Delicious. Co za odrůdu je Stark Delicious.  Ptám se proto, že jedna školka prodáva právě Stark Delicious, nevím zda je to omyl a správně má být Starking Delicious. Děkuji za odpověď. Petr
Kudy monilie?, 23.9.2013
Virus šarky švestky. Plum pox virus.
Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 23.9.2013
Podle listů a plodů to bude Wiliamsova. V těch 550 m n. m. může teď klidně dozrávat.
Réva - draslík x hořčík, 22.9.2013
Pán Kamo, nie je to zvinutka, tá sa prejavuje skôr. Je to spôsobené cikádou Stictocephala bisonia (Cicadella bufalo).  I sosia dei giallumi della vite
Jak vyhlíží úroda 2013, 22.9.2013
Každému však nevyhovuje navoňaná chuť Jonathanu Chuť Jonathanu je hodně, ale hodně vzdálená od Idaredu, když je odrůda Jonathan "matkou" Idaredu.
Spomienka na jablká 2012, 16.9.2013
Pane Paľo, moc pěkná úroda. Jak by jste popsal chuť Siriuse příp. porovnal s Orionem. Děkuji.
Trojica najlepších, 13.9.2013 Obsahuje fotku
Bystrická muškátová existuje je to výborná odroda. Túto odrudu pestoval už starý otec, jej chuť je bezkonkurenčná. V našom okolí je celkom rozšírená. V ukážke je opis tejto odrody z lit. Pochyba, D.: Malá pomológia, Bratislava 1963. Ja by som panovi... celý příspěvek >
Na čem si v tuto dobu nejvíce pochutnáváte na zahradě?, 13.9.2013
No nevím pane rosti&slavik, u Vás Clappova teprve bude dozrávat, ale již teď chodíte pod stromy na padané Valjevky.  Jestli to bude Valjevka, přip. Clappova.
Švestka Jojo, 11.9.2013 Obsahuje fotku
Mám jenom tuhle fotku, kde jsou výše zmíněné odrůdy. Stanley má v průměru 37 gramů, Valjevka 25 a Domácí 20, při počtu 20 kusů.
.
Moc pěkná, bohatá úroda. Mně Jojo v průběhu srpna skolila monilie a též vosy, které okusovaly plody v okolí stopky, poté plody opadaly. Nevím proč, když byly ještě kyselé.  Symbolicky zůstali jenom 2. Preventivně jsem ich otrhal a nechám je... celý příspěvek >
Valjevka, 9.9.2013 Obsahuje fotku
Stanley
Valjevka, 9.9.2013 Obsahuje fotku
Valjevka
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika