|
Příspěvky uživatele - 41.143
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kanzi, Rubens, Redprince, 26.9.2013 Měl jsem na mysli, praktické zkušenosti, strupovitost, růst, plodnost a kvalita plodů. |  | Kanzi, Rubens, Redprince, 25.9.2013 Prosím Vás, má někdo po čase praktické zkušenosti s odrůdou Kanzi. Děkuji. |  |
|  | Cherry Cox, 25.9.2013 Pane Polehla, když spomínate Red Delicious. Co za odrůdu je Stark Delicious. Ptám se proto, že jedna školka prodáva právě Stark Delicious, nevím zda je to omyl a správně má být Starking Delicious. Děkuji za odpověď. Petr |  | Kudy monilie?, 23.9.2013 Virus šarky švestky. Plum pox virus. |  | Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 23.9.2013 Podle listů a plodů to bude Wiliamsova. V těch 550 m n. m. může teď klidně dozrávat. |  | Réva - draslík x hořčík, 22.9.2013 Pán Kamo, nie je to zvinutka, tá sa prejavuje skôr. Je to spôsobené cikádou Stictocephala bisonia (Cicadella bufalo).
I sosia dei giallumi della vite
|  | Jak vyhlíží úroda 2013, 22.9.2013 Každému však nevyhovuje navoňaná chuť Jonathanu
Chuť Jonathanu je hodně, ale hodně vzdálená od Idaredu, když je odrůda Jonathan "matkou" Idaredu. |  | Spomienka na jablká 2012, 16.9.2013 Pane Paľo, moc pěkná úroda. Jak by jste popsal chuť Siriuse příp. porovnal s Orionem. Děkuji. |  | Trojica najlepších, 13.9.2013  Bystrická muškátová existuje je to výborná odroda. Túto odrudu pestoval už starý otec, jej chuť je bezkonkurenčná. V našom okolí je celkom rozšírená. V ukážke je opis tejto odrody z lit. Pochyba, D.: Malá pomológia, Bratislava 1963. Ja by som panovi... celý příspěvek > |  | Na čem si v tuto dobu nejvíce pochutnáváte na zahradě?, 13.9.2013 No nevím pane rosti&slavik, u Vás Clappova teprve bude dozrávat, ale již teď chodíte pod stromy na padané Valjevky. Jestli to bude Valjevka, přip. Clappova. |  |
|  | Švestka Jojo, 11.9.2013  Mám jenom tuhle fotku, kde jsou výše zmíněné odrůdy. Stanley má v průměru 37 gramů, Valjevka 25 a Domácí 20, při počtu 20 kusů. |  | Švestka Jojo, 11.9.2013  . |  | Švestka Jojo, 11.9.2013  Moc pěkná, bohatá úroda. Mně Jojo v průběhu srpna skolila monilie a též vosy, které okusovaly plody v okolí stopky, poté plody opadaly. Nevím proč, když byly ještě kyselé. Symbolicky zůstali jenom 2. Preventivně jsem ich otrhal a nechám je... celý příspěvek > |  | Valjevka, 9.9.2013  Stanley |  | Valjevka, 9.9.2013  Valjevka |  |
 |
|
|
|