Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 10.2.2014 Obsahuje fotku
s odrudami na suseni-to jsou take sladke kozi rohy (Žitava, Hodonínská)? Žitava, Hodonínska rozhodně nejsou kozí rohy. Je to kořeninová paprika určená jenom na sušení. Vloni jsem zkušebně vysadil tuhle tu papriku. Byla to odrůda Kora... celý příspěvek >
Nemoc nebo škůdce?, 5.2.2014
Možná antraknóza.
Meruňky, monilioza 2014, 3.2.2014
Signum (je dražší) je registrován i na plíseň šedou v jahodách, účinkuje na padlí, rez švestkovou, hnědnutí listů meruňky, skvrnitost listů třešně doplním, že má účinnost i na Strupovitost jablek, hrušně, Padlí jabloňové, Mušinovitost... celý příspěvek >
Meruňky, monilioza 2014, 1.2.2014
U nás na kostkoviny má Signum (boscalid 267 g/kg, pyraclostrobin 67 g/kg) ochrannou lhůtu AT, na Slovensku 7 dní a v Kanadě má obdobný přípravek Pristine (boscalid 252 g/kg, pyraclostrobin 128 g/kg) NULA dní. Nevíte proč? Miloš.
Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 29.1.2014
Něco o látce mancozeb /Dithane/ "V úrodě konvenčně hospodařícího zemědělce najdeme zbytky mancozebu. Jak velké riziko to představuje? K tomu, aby zemřelo pět z deseti osmdesátikilových mužů na otravu mancozebem, by musel každý spolknout 0,4... celý příspěvek >
Moruše 30 let stará, přežije přesazení?, 27.1.2014
Trnavska moruše je jen černá.
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014
No že by bylo poučne se mi nezdá, jsou to jen prázdné žvásty. Karel
Výběr postřikovače stromků, 24.1.2014
Diametrálně lepší kvalita u Sola je hlavně ve ventilech, trubicích a tryskách. Možná mosazná tryska, plastová stojí za houby. Karel
Paprika do severných oblastí, 24.1.2014
Tak jak pan 194.65 i já považuji Slovakiu i Rubinovu za to nejlepší co se dá pěstovat v naší vesnici ve volné půdě. Spoustu let jsem nepěstoval nic jiného než Amy, byl jsem spokojen, ale co provádějí již zmíněné odrůdy je šílené. ... celý příspěvek >
Výběr postřikovače stromků, 20.1.2014
Nevýhodou většiny levnějších potříkovačů je to, že jsou vybaveny jen půlmetrovým nástavcem. Solo má taky 0,5 m nástavec jako standard. A příslušenství je totálně předražené.
Vytápění skleníku, 20.1.2014
1 metr je hodně málo, já bych šel na 1,8-2,2 m. Karel
Podzimní přihnojení, 16.1.2014
Děkuji Vám za link,  je tam mnoho dobrých rad.
Zelený až mechovatý kmen, 13.1.2014
Je to dusledek inverzie teda vysoke relativni vlhkosti. Muzete obilit vapnem, ma to mnoho vyhod.
Podzimní přihnojení, 13.1.2014
Prosím Vás nevíte, který chem. prvek (nadbytek/nedostatek) nebo špatný poměr prvků (P, K, Mg ai.) může bránit příjmu vápníka. Děkuji.
Rajčata pro sezónu 2014, 12.1.2014
Každý z nás má jíné chutě. I mně nechutná Zlatava, vždy se umístnila na konci žebříčku.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika