Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 31.7.2013
tak já sem konečně taky ochutnala pár rajčat, Stupické,Start, Idyl,Golden Currant/ten v kýblech zraje nejlépe/,jeden kousek Yellow Banana a Perun.Vše mi chutnalo, ovšem Start je pro mne nepřekonatelný... ale fakt byla dobrá všechna.Brzy už ochutnám... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 31.7.2013
komunistické štiplavé papriky ??? v rozvojovém světě.../to je vskutku zajímavá odrůda
Lilkoviště, 29.7.2013
tak dřepčíka od mandelinky, či škvora ještě zatím poznám-sedí navíc přímo na rostlinách, tak vidím že sou to oni a letos sou jich i plné spodní listy rajčat, zkraje sem to stříkala, ale te´d už na to kašlu.
Lilkoviště, 28.7.2013
tak já mám venku jednu rostlinu a jeden plod, malý,ale už asi ke konzumaci, ikdyž trochu te´d poporostl, tak ještě pár dní počkám.Jinak-rostlina ožraná ode dřepčíků, nevím jestli bude dál růst.Ve foliáku je krásně zelená velká rostlina která jen... celý příspěvek >
Nepálivé feferónky nebo chilli, 28.7.2013
no já nevím, ale chilli papričky jsou od toho aby pálily... chilli absolutně nepálivé není žádné chilli.Pěstujte pikantní druhy beranních rohů, tam pálí jen semínka a žebra uvnitř plodu, pokrm to okoření a nikoho to nezabije.Jinak ty kulaté... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 28.7.2013
rajské tuto teplotu vždy ustojí, snáší to dobře, a mně to konečně a nepatrně díky těm hicům zraje
Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 28.7.2013
jak pálí, nevím,zatím sem neměla odvahu...
Papričky mi kvetou, ale květy opadají, 28.7.2013
mám něco podobné-jedna je nižší lampionový tvar plodů, a druhá vysoká, s plody spíše tlusté tyčinky do špičky.Taky nevím co to je, dali mi je v zahradnictví k nákupu.Jsou ty papričky jedlé?To by mne zajímalo víc nežli odrůda.Mám jich totiž zatím... celý příspěvek >
Rajče "Skvrnitý říman"?, 21.7.2013
Tak protože na sklizní 2013 je řeč o skvrnitých římanech, tak přidávám trochu poznatků o rajčátkách, také skvrnitých Tiger Tom.Mě rajčata ještě nezrají, takže zatím jsme zelení, Tiger Tom už brzy ale bude dozrávat.Rostliny jsou neobyčejně statné, s... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 21.7.2013
skvrnitý Říman, nádhera!! A jak se vám jeví rostlinky z vašich semen oproti originálu?
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 20.7.2013
no já mám několik sazenic goliáš, rostlinky rostou dobře, ale teprv kvetou, a hokaido ty mají už několik plodů, poměrně už velkých.
Jen si tak trochu postěžovat, 20.7.2013
no tak mi od minulého víkendu sklízíme hory obřích patizonů a cuket a ode dneška i okurky.Papriku Amy sme nějakou zbaštili minulý týden, no papriky nic moc... některé rostliny na odpis ale něco je jakž takž.Rajčata sou hezká, ale zatím moc nezrají,... celý příspěvek >
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 14.7.2013
proč by nemohla?
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 13.7.2013
nejlepší je koupit semínka této F1 a naset.Pěstuju Lindu druhým rokem, a jsem velmi spokojená.Mimořádně plodí, letos mám až neskutečnou násadu plodů, za každým listem okurek.Pokud koupíte semínka, tak balení obsahuje i opylovače, ale mívám k tomu i... celý příspěvek >
Rajče "Skvrnitý říman"?, 4.7.2013
to se máte, už sem se onehdy ohlížela, jestli budete psát jak to s rajčátky vypadá.Na rok je musím mít, to je jasné.Už se těším na nějakou "chutnou" fotku.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika