|
Příspěvky uživatele - 208.155
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Thuja plicata Excelsa - zerav, 8.3.2015 No jak vidím, tak co příspěvek tak každý má jinou zkušenost. Ale co jsem na netu našel, tak se používají i jako vzrostlé živé ploty. viz obrázek.
|  | Thuje a hnojení králičím bobkem, 7.3.2014 Chtěl bych vědět, jestli se dájí thuje hnojit králičími bobky a popřípadě v jaké míře? Karel |  |
|  | Jak daleko sázet túje, 28.2.2014 Děkuji vám za rady a pokud by jste měli ještě nějaké, byl bych rád když je napíšete. Jelikož se mě thuje plicata zamlouvá, tak bych chtěl znát vícero názorů Karel |  | Jak daleko sázet túje, 25.2.2014 Zdravím pane Stanislaw, chtěl bych se vás zeptat jakou vzdálenost by jste volil u živého plotu s rostlin Thuje plicata martin? děkuji za odpověd Karel |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 26.1.2014 Zdravím
nechtěl by jste sem vložit nějaké foto?
děkuji M. |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 16.1.2014 Sice je ještě brzo posuzovat ale myslím, že se všechny rostlinky chytly při sázení měli cca 0,9 m, tak jsem zvědaví jaký bude roční přírustek. Kdyby měl někdo zkušenost s touto rostlinou, jak rychlo roste a co potřebuje, tak neváhejte a pište.Jsem... celý příspěvek > |  | Kořeny tůjí, 28.10.2013 Dobrý den
když dokáží nadzvednout beton, tak potrubí bude na tom podobně. A všeobecně platí, že inženýrské sítě by měli být volné, tedy žádné stromy atd. Pak to může být brané i jako všeobecné ohrožení atd atd... takže já osobně bych je raději... celý příspěvek > |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 20.9.2013 Tak jsem vás poslechl a thujky jsem sázel zhruba 1,10-1,20m od sebe, douufám,že se jim bude dařit. Doufám, že není na škodu ,že pořád prší? A ještě jsem k nim přihodil mulčovací kůru. Snad je to zatím vše co ted potřebují? |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 14.9.2013 Mohl by jste my k tomu něco napsat.Děkuji |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 11.9.2013 toto je jen výtažek s textu... Použití: Vhodná součást jehličnatých skupin, volně rostoucí stromy jsou výrazně dominantní a uplatní se solitérně nebo v menších skupinách, převážně ve větších zahradách nebo veřejné zeleni. Odrůda vhodná pro výsadbu... celý příspěvek > |  |
|  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 10.9.2013 Na stránkách garten.cz jsem objevil nějaký popis té rostliny, a co se vněm uvádí, tak se to vymyká s tím o čem se tady radíme...
|  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 10.9.2013 No je to možné že jsou 2 m málo ale vycházím i stoho, že pokud je nasadím 1,2m o sebe, tak vlastně mají 0,6m na každou stranu než se spojí, tak v tom případě je to taky málo. |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 10.9.2013 Děkuji za info, ale obávám se, že jeden metr jim bude muset stačit... víc místa bohužel nemám, to znaméná že je budu stříhat na šíři 2 metru a když je uhlídám na dvou metrech, tak by to mělo být ok :) |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 9.9.2013 Já mám pro ně nachystaných cca 12 m dlouhý a 2 m široký prostor, tak jsem je chtěl vysázet po 0,75 m. Myslíte že to bude stačit , když je budu včas střihat ze strany? Klidně napište co by jste v mém případě udělal. Děkuji... celý příspěvek > |  | Thuja plicata Excelsa - zerav, 9.9.2013 Děkuji, že jste reagoval na muj dotaz... no měl jsem představu, že je budu stříhat po stranách a vyženuje co nejvíš, jelikož si chci uchovat soukromí před patrovým domem, který jej mě narušuje.Martin |  |
 |
|
|
|