Příspěvky uživatele - 102.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnojení stromů - stopové prvky, 26.12.2013
To je otázka tvrdosti vody. Letos jsme měnili potrubí z roku 1985 (pozink) a uvnitř jsou trubky čisté jen s lehkým bílým popraškem. Nicméně řekl bych, že olověné trubky se přestaly instalovat o dost dřív než před 30 lety. Nejdéle se udržely jako... celý příspěvek >
Řez Rubínu a jeho dcer a mutací, 26.12.2013
Posledních 20 let vyřezávám ze stromů Rubínů a Bohemií jen celé nadbytečné větve. Tak, aby zdálky nebylo poznat, že byl strom řezaný, pouze koruna byla řidší. Za podnože mám semenáče a A2.
Listovka, 25.12.2013
Proč přidáváte do kompostu dusíkaté vápno?
Uzení domácích klobás, 25.12.2013
Stojí-li ohniště metr od udírny, je uzení studeným kouřem prakticky nemožné.
Sejmutí etiket z lahví, 25.12.2013
Mám pár otázek: 1. Na jaký papír tisknete etikety? 2. Jaké používáte lepidlo resp. lepicí papír? 3. Jakou máte tiskárnu, aby se viněta nerozpila kapkou alkoholu steklou po láhvi?
Hnojení stromů - stopové prvky, 24.12.2013
Já to poselství s českých rybníků zastrčím do kompostu trochu hlouběji. Tak se časem ke stromům dostane, leč kočky ostrouhají...
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 24.12.2013
Pane inženýre, Váš popis pravidel zmlazení je nepochybnně správný. Obávám se ale, že je dobře srozumitelný spíš pro čtenáře, kteří problematiku ovládají a toto poučení nepotřebují.     Jednoduše bych shrnul dvě Vaše pravidla: 1. U... celý příspěvek >
Red Prince / Red Jonaprince, 23.12.2013
tie čo som obral naposledy už boli väčšinou celočervené. Znám Otavy čistě zelené, čistě žluté a žluté s červeným líčkem. Celočervený plod Otavy jsem (alespoň u nás) neviděl. Pěstujete skutečně tuto odrůdu?
Hodnocení meruňkové sezóny 2011, 22.12.2013
Počasí vybízí k odběru roubů - nejen meruněk, všech peckovin.
Red Prince / Red Jonaprince, 22.12.2013
Taky u nás patří Otava k tomu lepšímu. Mám ji na semenáči, takže není problém se slabým vzrůstem, ale trochu má sklon k periodicitě. Strom přináší hojnost trvanlivých kvalitních plodů s typickou lehce lékořicovou příchutí.
Č. lepotica a Katinka, 21.12.2013
Na který příspěvek p. Rostislavíka o slabších podnožích pane Jano  reagujete?
Č. lepotica a Katinka, 21.12.2013
Katinka, třebaže menší než Herman, je chutí, aromatem i konzistencí dužiny lepší. Herman je ale oproti Katince přeci jen ranější. Pokud by si Juno zachovalo plodové vlestnosti Katinky včetně její tolerance, pak to může být velmi zajímavá odrůda.
Kidd´s orange, 15.12.2013
Bláhovka má fakt namále. Na vysokých tvarech jsou plopdy malé. Možná si ji nechám jen někde na jedné větvi zákrsku jako vzpomínku.
Roubování meruněk, 15.12.2013 Obsahuje fotku
Jejda, už je tu zase probírán tvar hvězdných odrůd! Jejich mírnou žebernatost sice připouští i Nesrsta (viz příloha), nicméně pro klidné spaní všech diskutujících hlásím, že jsem všchny citované odrůdy viděl vždy jen zcela kulaté. A jako vánoční... celý příspěvek >
Staré odrůdy jabloní, 14.12.2013
Stačí, že dobře vypadají,... ale to nevadí-my si nakrásně vypadajícím jablku prvotřídní chuť domalujeme. ...doplním, že nové, i staré odrůdy kupuju i já. Mám tomu rozumět, že těm novým odrůdám si jejich chuť domalováváte?
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika