Příspěvky uživatele - 145.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 6.9.2013
Pravá Domáca slivka, na Znojemsku jej hovoria "kadlátka", na kopaniciach "chorvatky", je samozrejme chuťovo bezkonkurenčná. Najmä ak ju oberáte či zberáte zo zeme po prvých jesenných mrazíkoch. Musíte však rátať s tým, že do úst vložíte o polovicu... celý příspěvek >
Štěpování révy - stratifikace, 6.9.2013
Áno Mirku, ste šikovný vyhľadávač, lepší ako Google Chrome! To je presne ono! Zdá sa, že je to skrátená verzia celého DVD. Verím, že ruština Vám nebude robiť problémy. Teraz ide znova do módy.
Tuleu Timpuriu, 5.9.2013
Pestuje niekto tento poloskorý kultivar vyšľachtený krížením Tuleu Gras x Malvazinka? Pre výborné chuťové vlastnosti veľkých fialovo-modrých plodov si podľa A.Barborku zasluhuje pozornosť napriek iba čiastočnej tolerancii voči šarke.
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 5.9.2013
Až teraz som si, pane Miloši všimol svôjho preklepu, keď som tipoval 3 adeptov na najchutnejšiu septembrovú slivku. Samozrejme, že Č.lepotica je augustová, navyše jej chuť je v pomológii hodnotená ako dobrá, príjemne aromatická. Septembrovou slivkou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika