|
Křovinořez Leader, 20.10.2013 Dobrý den, zdědil jsem křovinořez Hecht a při čtení tohoto příspěvku jsem se za prvé docela zasmál a za druhé jsem viděl sám sebe protože s ním mám ty samé potíže. Dvakrát jsem ho dával do servisu. Poprvé stála oprava 980 Kč a běžel normálně cca. 2... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 11.9.2013 Tak asi Stigu SB 43 DS nikdo nemá. No nic škoda. |
 |
|
 |
Výběr křovinořezu, 4.9.2013  Dobrý den pánové, mám na vás prosbu máte někdo zkušenost s křovinořezem STIGA SB 43 DS. Jedná se mě především o spolehlivost a výkon. Budu sekat zhruba 30 cm vysokou trávu semtam nějaká ostužina a obrážející pařezy. Díky moc za odpověď. |
 |
Filtr atman ef 3000, 27.5.2012 Dobrý den, nevíte někdo jak vyměnit křemíkovou trubici u tohoto filtru? |
 |
Vypuštění jezírka, 12.3.2012 Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli je možné vypustit a vyčistit a napustit jezírko s rybami v tomto počasí.Nebo jestli počkat ještě pár dnů až týdnů?? Díky za odpověď. |
 |
Mastnota na hladině, 22.2.2012 Děkuji za radu a pomohlo to moc. |
 |
Mastnota na hladině, 20.2.2012 Dobrý den chtěl bych poprosit o radu.Při vzduchování se mi na hladině jezírka utvořila mastnotaa nevím jak se ní zbavit.Zkoušel jsem ji sebrat čistým hadrem a papír. ubrousky.Nevím jak dál.
|
 |
Vyplavaly ryby k hladině v zimě, 18.2.2012 Mohl by mi někdo poradit, co dělat, když mi vyplavali ryby k hladině. Okolní vzduch měl teplotu 2 stupně na nulou.Co může rybám chybět.Děkuji za radu.
|
 |