|
Příspěvky uživatele - 72.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak spálit mokré větve v tomto počasí, 19.12.2015 Důležité je, aby ty větve nebyly jen tak naházené. Aby se to rozhořelo, je nutné zpočátku dávat tenčí, aby byly hustě na sobě. Já to dělám takhle: Dám trochu suchého dřeva na to tekné větvičky. Připravím si staré hadry, které smotám tak aby vytvořily... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 8.12.2015 Co mě to zase podsouváte, přece jsem psal, že musí být teplota. O nulovém tolerování ložisek jsem nepsal, uvedl jsem skutečnou toleranci a a vy mi doporučujete prostudovat si katalog. Také jsem uvedl, že většina vyrobených ložisek bude mít... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 8.12.2015 Asi opravdu nejrozumnější se na to vykašlat. Tady přece nikdo neříkal, že by se podle skutečného rozměru mělo kupovat ložisko. Taky se odbočilo z diskuze na toleranci ložisek. To co jsem uvedl byly přece údaje z katalogu, kde ty tolerance výrobce... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Pak vás obdivuji, jak se dokážete v tom věku ještě mladistvě vyjadřovat. Ale k věci: Já jsem plně otevřený novým poznatkům a znalostem. Rád si také opravím své znalosti, pokud se mýlím (to si snad každý může dovolit). Proto vás prosím, uveďte v čem... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Pane PE, chtěl jsem to nechat, ale vidím, že se tu zase objevil jeden mladý, ambiciózní diskutující. Dát nám odkaz na johansonky a katalog valivých ložisek jako důkaz toho jak se mýlíme. Co si myslí, z čeho jsem uvedl údaje o toleranci- byl to... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Pane opravdu bez urážky. Toleranční pole jsem uvedl pro jeden případ. Protože jsem se kdysi (v době, kdy to u nás ještě nebylo bežné) zabýval statistickým řízením jakosti, v přesném strojírenství jsem pracoval, tak vím, jak probíhá hromadná... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Stando. to jsem chtěl říct v tom doplnění, že skutečný rozměr většiny ložisek bude hodně blízko nuly.
FO |  | Kterou pilu MS 362 anebo MS 391, 7.12.2015 Která lišta tedy byla dřív? Tato, nebo např. Stihl "Light"? Která je ještě lehčí?
FO |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Ještě k tomu dodám. Ve výrobě vzniká rozptyl skutečných rozměrů, ale většina výrobků bude mít skutečný rozměr blízký jmenovitému, t. j blízko středu tolerančního pásma. Proto při měření skutečného rozměru může vzniknout dojem, že jsou tolerance... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550xp loziska klikovky, 7.12.2015 Je to ale takto: mezní úchylky vnějšího průměru vnějšího kroužku pro jmenovitý průměr 50-80 je +0,004, -0,017, pro přesnější provedení (A, S,SA) je to +0,000, -0,013. Je to ale velmi vysoká přesnost.
FO |  |
|  | Ktory benzin v ČR a v SR neobsahuje BIO-primesi?, 22.11.2015 Mě pily ani s normálním benzínem zdaleka tak nečuýdí, jak na tom videu. Asi máme unás lepší benzín.
FO |  | Ktory benzin v ČR a v SR neobsahuje BIO-primesi?, 22.11.2015 Ano, Verva 100 obsahuje 0,5% (informace z veřejných zdrojů) a ty jeda tam za nás namíchal již výrobce.
FO
|  | Ktory benzin v ČR a v SR neobsahuje BIO-primesi?, 22.11.2015 Nevím, jak jste přišel k tomu poštovnému, dá se koupi v obchodě. Dále čuchl jste si někdy k tomu Fuel Fitu? Lihem to rozhodně nesmrdí.
FO |  | Rucni nuzky Bahco, 15.11.2015 Standa myslel, že se jedná o karborundový brousek (karbid křemíku). Já brousím podobně jako Standa, ale tvrdším kamenem než je "belgičák".
FO |  | Dmácí uzený sýr, 13.11.2015 Já udím jen ovčí sýr. Také kouřem studeným, jen na roštu.
FO |  |
 |
|
|
|