Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém pri rezaný dreva, 23.9.2013
Pokud se to objeví po cca 5 řezech, tak bych to hledal v dřevu, nebo vyhřátém řetězu při broušení. Co je to za dřevo, a jaký řetěz. Mě to jednou udělala stará vrba, která byla zlomená větrem a rok ležela a ještě k tomu byla srostlá ze dvou kmenů mezi... celý příspěvek >
Řetěz na motorovou pilu, 17.9.2013
Pokud tochodilo zpočátku, pak se něco stalo. Kde jsou na řetězu otřepy? Něbrousí řetěz o dno drážky? Změřte hloubku drážky a výšku vodícícz zubů nového řetězu, nebo se podívejte, jestli nový řetěz sedí v drážce celou hloubkou, nesmí ležet na dně... celý příspěvek >
Řetěz na motorovou pilu, 16.9.2013
Některé jsou dokonce s nápisem Steel. FO
Asi jste ty výrobky neviděl. Není to skutečně Stihl, ale Sthil. A dobrý to vůbec není, ale hrozná sra..ka. FO
Viděl jsem také lištu na pile "STHIL" koupené od podomních prodejců, která neměla lištu bodovanou, ale snýtovanou. Nýty zasahovaly do drážky, takže po nich vodící články brnkaly. Nevím jestli to může být nevhodnou lištou. Pokud jsem tomu dobře... celý příspěvek >
Řetěz na motorovou pilu, 14.9.2013
Maže to? FO
Uhlový převod, 7.9.2013
tato maznice je určena především na mazání "rolltopu"(toho ozubeného kolečka) na špici lišty řetězových pil, který se maže malým otvorem, který je na liště. Je možno ji samozřejmě použít i na úhlový, převod. Tam ale může vzniknout problém, protože se... celý příspěvek >
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 1.9.2013
Myslel jsem že se jedná o diskuzi a ne o souboj. To seno se opravdu dopravovalo tak, jak jsem napsal. Na zádech se to nosilo v takové plachtě se silnými měkkými provazy v rozích. Na liptově se tomu říká "batoh". Rozhodně vím o čem mluvím, sám jsem... celý příspěvek >
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 1.9.2013
Prptože nejsem diskutér do krve, tak jsem se už do toho nechtěl míchat. Není potřeba chytat někoho za slovo, ale zamyslet se nad tí, co bylo a jak to bylo myšleno. To co jsem myslel tím, že se kosa vede hřbětem, nebo jak jsem to napsal, je přesně... celý příspěvek >
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 29.8.2013
Nejsem dikutér pro diskutování. Do diskuzí vstupuji poměrně zřídka, jen když vidím, že se diskuze ubírá někam, co neodpovídá mým zkušenostem. Do tohoto vlákna jsem vstoupil až když se tam objevovaly takové věci, jako ten nos uříznout a jestli kosu... celý příspěvek >
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 29.8.2013
Máte plnou pravdu, já jsem nechtěl jít až do detailů o typu kosiště. Vyhovuje mi líp slovenský typ, kosiště po tchánovi (sám si je vyrobil z třešňového dřeva) již došly, tak jsem si zvykl na kosiště se dvěma madly. Už několik let se chystám si... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 26.8.2013
Já jsem připustil možnost, že to může fungovat, protože při těch 1,1m3/h vycházela sací výška 8m, t.j. na hranici i se sacím košem. Já v naprosté většině případů to co navrhnu, také po sobě změřím a nastavím. Tím mám zpětnou vazbu a vím jak to dopadá... celý příspěvek >
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 26.8.2013
Já už jsem včera jeden příspěvek k tomuto tematu napsal, ale nepodařilo se ho odeslat. Takže se to pokusím zopakovat. Ten výstupek je na všech kosách nahoru, protože se kosa montuje zespodu. Na starých kosách byl vykovaný čep uprostřed, nyní se... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013
to co píšete platí pouze pro závitové trubky.  Tam skutečně má díru cca 3/4" (DN20) a vnější průměr je takový, aby se na něm dal vyříznout závit trubkový 3/4", t.j. cca 28mm. Všechny ostatní jsou značeny De x tl. stěny. U plastových trubek... celý příspěvek >
Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013
Tady to musím doplnit. V USA se používají palce, nikoli mm. Proto se vyrábějí trubky s označením vnějšího průměru v palcích. Takže vyhledávač takovou trubku najde. U nás se ale značí v mm. Když se u nás začaly dělat rozvody vody z plastu CPVC, t.zv.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika