Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 4.12.2013
Ano, to to je i můj názor FO
Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 3.12.2013
Pane doktore, viděl. Nesmíte mít představu že jsou dlážděné. Znovu opakuji, že mluvím o teritoriální zvěři. Lišky, jezevci. medvědi rysové ale na př.i kuny. Zkuste odstranit trus kuny, kterým si značí teritorium a sledujte, kdy se tam objeví znovu.S... celý příspěvek >
Tady nejde o žádný časový normál, ale o přirozené chování teritoriálního tvora, který má v sobě zakodované povinnosti, které plní pravidelně. Tak že myslivec, ať půjde do lesa v kteroukoli hodinu bude mít stejnou pravděpodobnost, že na stejném místě... celý příspěvek >
Kdo zná trochu přírodu, tak ví, že teritoriální zvířata pravidelně obcházejí svůj revír (ochoz), zpravidla 2x za den. Určující doba je výška slunce nad obzorem. Proto v létě dříve, v zimě déle. Řídí se časem "božím" nikoli výmyslem letního času. Dá... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 2.12.2013
Máte ta střeva také vyfocená? Mě by zajíma ten kovaný hřídel (klikový) abych viděl v čem se ličí od jiných (asi nekovaných)? FO
Brousek, bruska, aj. - Jak ostříte a je pro Vás dobře připravené nářadí důležité?, 1.12.2013
Jeden takový brousek na kosu (jako na obrázku) jsem zdědil a požívám po naklepání- není tak hladový a ostří tolik neubývá. Před naklepáním používám obyčejný Carborundum brousek. Pozor ale na nějaké bau-bau brousky. jsou velmi tvrdé a nebrousí, nebo... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013
Asi je možné všechno. Já jsem kupoval díly jak do Stihl pily ale jsem i s jejich pomocí sehnal vhodné olej. čerpadlo, které by se dalo upravit na podélné řezání s elmotorem, Bylo za dva dny. Blok zapalování do PS420 za 3 dny. Dokonce jsem se s šéfem... celý příspěvek >
Záleží asi jak kde. Mám dobré zkušenosti s Merkurem v LM. FO
Podívejte se proč bylo toto vlákno založeno. Tam o Guede není ani slovo. FO
Udírna a uzení bez problémů, 30.11.2013
Viděl jsem video, jak v kanadě nakládají lososy. Tam je narovnali do hrnce, navrch dali PE pytlík, do kterého nalili vodu. Tak se to uzavřelo proti vzduchu. FO
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.11.2013
hoblinu, tedy úběr materiálu, který je určující pro síli na zub, určuje omezovací zub. U obou řetězů jak 3/8 se 7 zuby a 0,325 s 8 zuby je rychlost řetězu prakticky stejná. Výška zubu a jejich vzdálenost umožní, že se tam vejde více hoblin, ale ty se... celý příspěvek >
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 26.11.2013
Nevím proč by měla pila dostávat s 3/8 řetězem více na pr..l, než s 0,325. Ono je totiž u 3/8 ve stejném poměru méně zubů v řezu než u 0,325. Dále jsou řetězy 3/8 a 3/8 a 0,325 a 0,325. Je rozdíl u řetězů 3/8pico 1,3 a 3/8RM1,3. to samé u 0,325 VPX95... celý příspěvek >
Test motorových pil, 26.11.2013
Oba první příspěvky vyzněly jakou soutěž značek, nikoli konkretních výrobků. Zejména příspěvek druhý. FO
Test motorových pil, 25.11.2013
Já se z té hrůzy do teď nemohu vzpamatovat. Hned jsem se šel podívat, jestli náhodou nepoužívám zcela rozsypanou pilu. Protože bych si sní mohl ublížit. Světe div se je v pořádku. Nedovedu si to vysvětlit, ale ten křáp dodnes dobře funguje. FO
Test motorových pil, 25.11.2013
Úplně mně zatrnulo, když jsem si to přečetl. Doteď jsem si ani neuvědomoval, jaké jsem měl štěstí s mojí Dolmarkou. Musí to být neuvěřitelná náhoda, že ta moje běží 4 roky a měnil jsem teprve teď modul zapalování. Měl jsem asi z pr..le kliku, když je... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika