Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kysané zelí, 1.4.2014
Kysané zelí ale je snad kyselé, dokonce se tak dřív i nazývalo. FO
Oleo-Mac 932C - samovolné utahování řetězu, 26.3.2014
Pokud budu řezat spodní stranou lišty, tak se řetěz napíná jen mezi dřevem a řetězkou. Na horní straně a na špici se uvolňuje. Změna napnutí řetězu může být způsobena nesprávným dotahováním lišty. Lišta má na vodících čepech vůli, která umožní... celý příspěvek >
Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014
mě to dělala PS420 v zimě. Překlopila se mi do sněhu namočil se filtr u přivzdušňovacího ventilku a v nádrži se vyvtořil podtlak. Při vyšších otáčkách pravděpodobně membrána stačila podávat dost směsi i při větším podtlaku v nádrži. Po ubrání plynu... celý příspěvek >
Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014
Daníku, když po zatížení má pila trochu zvýšený volnoběh, tak se po chvilce vrátí na správné volnoběžné otáčky, nebo to tak zůstane napořád? FO
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 20.3.2014
Mě nemusíte přesvědčovat o důležitosti vyšších otáček, o tom řeč nebyla. Otáčky jsou jeden z parametrů charakteristiky motoru- ta předurčuje pilu pro druh práce. Měby zajímalo co to je ten specifický hřídel (který snad umožní ten lepší přenos... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 18.3.2014
To je přece pane 140.103 úplně jasné, že pila vybavená hydraulickou převodovkou přenese na řetěz menší výkon, protože má větší ztráty než pila s převodovkou mechanickou. Proto bude pila stejného výkonu vybavená mechanickou převodovkou řezat rychleji,... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 16.3.2014
I mě jste se pane 140.103 pokoušel vysvětlovat co to je kroutící moment. To jsem už nevydržel a přes svoje zásady jsemtroch odkryl svou kvalifikaci. Tehdy jsem uvedl, že rozhodující pro rychlost řezu je výkon a vedení pily tak, aby řezala v oblasti... celý příspěvek >
Šunka bez rychlosolí, 16.3.2014
Taková šunka se vyrábí sušením. Ale před sušením se nedává do nálevu, ale zasype množstvím soli, aby se z masa vytáhla voda, podobně jako se dělaly v egyptě mumie (vycpávala se břišní dutina a také se obložilo celé tělo plátěnými pytlíky se solí.... celý příspěvek >
Šunka bez rychlosolí, 16.3.2014
Já udím šunku zastudena. Nakládám nasucho bez rychlosoli- jen sůl bez jodu, česnek, rozdrcený jalovec. Chci zkusit více okořenit (drcený pepř, ap.)  Uzení - spíše sušení- studeným velmi lehkým kouřem z bukové štěpky.  Trochu přiudit, větrat... celý příspěvek >
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 25.2.2014
Zase se nám snaží někdo sdělit, že když si někdo koupí některou z pil Dolmar, že mu jistě nebude fungovat a bude s mí mít jen potíže. To snad ale nemyslíte vážně. Vzhledem k mé osobní zkušenosti doporučuji PS420. Možná mám to štěstí, že jediný... celý příspěvek >
Husqvarna 372 XPG X-Torq, 10.2.2014
Já jsem to myslel obecně. V tom je totiž ten trik- zní to světácky, sice nevím co to je, ale je to jistě něco extra. To misím mít. FO
Zavit na mlýnku, 10.2.2014
Když se to bude vyrábět, tak sousturžník to bude dělat nožem. Dejte mu tu matici, on si to změří a napasuje. Jen je potřeba mu říct, jestli chcete ten závit raděli volnější, nebo těsný. FO
Husqvarna 372 XPG X-Torq, 10.2.2014
Jani, dnes je doba, kdy se musí i běžná vlastnost nějakého výrobku nazvat, musí mít svůj speciální název. Ono to nikomu nic neříká, ale zní to hezky a zajímavě. Mnohokrát se mi stalo, že jsem velmi obtížně hledal, co se za takovým názvem skutečně... celý příspěvek >
Husqvarna 372 XPG X-Torq, 9.2.2014
U tohoto provedení výplachu jde přece o snížení přefuku nespálené směsi do výfuku tím, že se tam vytvoří vrstva vzduchu, která je při výplachu směsí vytlačena do výfuku. Jinak motor ve směsi, která zůstane ve válci má dostatek oleje. FO
Uzení domácích klobás, 23.12.2013
ano mírně přizvednout víko (jen nepatrně), ohniště potevřené FO
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika