Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar 420 SC návod, 17.1.2015
Já nemám sice 4720SC, ale 420C. Myslím si, ale, že to je stejné. Pokusím se vysvětlit jak to je. Ovládací páčka má 3 polohy. Poloha základní -označená ON, kdy je plyn na volnoběh a sepnuto zapalování. Při vypínání, pokud se stiske doů směrem ke stop,... celý příspěvek >
Jakou motorovou pilu?, 12.1.2015
Uvidíte, že jste neprohloupil. FO
Jakou motorovou pilu?, 9.1.2015
Já jsem to již napsal, PS420SC. výkon o 0,4kW větší, karter z hořčíkové slitiny, regulovatelné čerpadlo. Řádné uchycení listy, klasické boční napínání řetězu (považuji za výhodu). Zkrátka za ty peníze podstatně více. FO
Jakou motorovou pilu?, 9.1.2015
Jen tak pro připomenutí, co jste napsal: "Stará řada MS 180,210, 230, 251 je zmíněna záměrně, protože to byl Stihl ještě Stihl a ne ošizená čína s nápisem Stihl. Jelikož už se neprodávají, proto ani jedna z nich nebyla vybrána a doporučena ke... celý příspěvek >
Jakou motorovou pilu?, 8.1.2015
Tady šlo o to, že podsouváte spojení pila stihl, vyrovená v závodě v číně= čínská pila něco jako snámé pilky "Stiel", "Shiel" a p. I když jste to takhle úplně přesně nenapsal, dle mě jste ale takový dojem chtěl vytvořit. Nebylo to poprvé. A pak na... celý příspěvek >
Jakou motorovou pilu?, 7.1.2015
Já za sebe a na základě své zkušenosti bych doporučil Dolmar 420SC (2,3kW). Jistě se někdo ozve, že je to čínskej šmejd stejně jako Stihl, protože číňané nic neumějí ani železo a plasty udělat. Zato ale létají do vesmíru. Až se jeden diví, proč tam... celý příspěvek >
Fuet, 5.1.2015
dělám klobásy "maďarského typu", kde je také důležitá fermentace(lehká při nižší teplotě, cukr nepřidávám)  a následné sušení, šunku za studena zauzenou a sušenou. Mám zkušenost, že výsledek je závislý na teplotě a vlhkosti vzduchu během... celý příspěvek >
Fuet, 2.1.2015
myslím, že se to tady nepodaří, zrovna tak, jako se nepodaří parmská šunka. Snad jedině v klimatizované komoře. FO
Plamen z výfuku u Hondy GSV 190, 11.12.2014
Tak jsem si na internetu přečetl o oktanovém čísle. Tam se uvádí odolnost proti samozápalům. Nás tehdy ve škole upozorňovali, že to je tak., jak jsem napsal. Ty uhlovodíky v závorce jsem uvedl z paměti a chybně. správně: to pentan a oktan. FO
Plamen z výfuku u Hondy GSV 190, 10.12.2014
Nejdříve k původnímu tématu. Mám na navijáku Intek 10k a když rychle uberu plyn, tak si také někdy do výfuku střelí. A teď k tomu detanačnímu hoření. Rachlost hoření směsi závisí na tlaku. Když bude směs stlačena více, rychlost hoření se zvětší až do... celý příspěvek >
Plamen z výfuku u Hondy GSV 190, 10.12.2014
Nevím, kde berete tu jistotu, že tento názor hned nazvete nesmyslem. Není to odolnost proti samovznícení, ale proti detonačnímu spalování, t.zv. "klepání motoru". S tím souvisí rychlost spalování. Při použití paliva o menším oktanovém čísle hrozí... celý příspěvek >
Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 9.12.2014
Tam(a nejen tam) se také nejvíce diskutuje o marginálních věcech. Já to dělám takto. Ve městě tuto otázku neřeším, na chalupě chodím v případě potřeby (malé) ke kompostu a zalévám ho. Dříve, když se hospodařilo v "malém", tak byla spojena "živočišná"... celý příspěvek >
Ovčí hnůj, 23.11.2014
Na Liptově na Slovensku, kde na vesnici mají v chalupě (přes zimu několik ovcí, se hnojí ovčím hnojem. Ovce jsou celou zimu zavřené, krmí se senem za celou zimu se hnůj nevyváží, takže se vrství podestýlka s bobky a močí. Na jaře se ovce vyvedou na... celý příspěvek >
Čemu se bude dařit pod ořešákem?, 17.11.2014
Nechci být štváč, ale myslím, že kompostu. FO
450e délka lišty 45cm, 14.11.2014
Já i na PS420 na podobné práce beru lištu 45cm. Používám to na řezání dřeva v "žebřinách". Mám je ne tuto délu lišty vyrobené. Podle údajů výrobce je tato délka pro tento typ pily max. doporučená, ostatně se ani delší pro tento typ řetězu nedělá. Mám... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika