Příspěvky uživatele - 88.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odstranění pařezu, 31.8.2013
 já skácel starou vrbu která vyrosla s pomlázky asi průměr asi asi 60cm dobý kafíčko 2sekyry zlomené a pařez furt stojí kořen přes kořen blbé sekaní řezaní navrtáno nallita bzdovka a nic.
Odstranění pařezu, 31.8.2013
a těsně nad uovní zamí.navrtáno nalitá brzdová kapalina a nic.To je dobrý já skácel starou vrbu která vyrosla s pomlázky asi průměr asi asi 60cm dobý kafíčko 2sekyry zlomené a pařez furt stojí kořen přes kořen blbé sekaní řezaní
Sekačka Mountfield nebo Partner?, 19.7.2013
potřebuji poradit: rotační sekačka Perla od Mountfielda spatně seká.Servisní technici tvrdí, že je blbá tráva.Abych dobře posekal, musím jezdit od jedné strany t.j. jedno místo dvakrát. Po prvním projetí to nejde ani hrabat.Děkuji za poradu.
Zákrsek, 3.4.2011
Dobrý den, řeším stejný problém s třešní menšího vzrůstu.Proto se mě rozebírané téma přišlo vhod.Ze všech příspěvků mi vyšlo že nejlepší by byla třešeň Van s podnoží P-HL-A.Je to tak? Vycházím i z popisu odrůdy na stránkách firmy Sempra. Děkuji... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika