|
Příspěvky uživatele - 232.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Aprimira, 31.8.2013 Tipala je však, ak sa nemýlim, čistá slivka. Tvarom a farbou mi pripomína kopaničiarske belice. Tie sú však bez líčka. Aprimira je pokusom skĺbiť chuť marhúľ s chuťou mirabeliek. So slivkami by teda okrem tvaru plodov nemala mať nič spoločné. Zrelé... celý příspěvek > |  | Napadení jadřince, 31.8.2013 Vlani som, pane Jaroslave, ošetril svoje jablone bioprípravkami Spintor a Biobit XL a výsledkom bolo ibá zopár červivých plodov. Tento rok som sa v tých horúčavách venoval viac vinohradu a na jablone som zabudol. Zčervivela mi viac ako polovica... celý příspěvek > |  |
|  | Tmavá mutace Rubínu s názvem Dark Rubín, 31.8.2013 Ďakujem za dobrý tip, Martine! Životický systém mi trocha pripomína lúčne sady, ktoré v hustom spone začínajú rodiť už od 2. roku po výsadbe. Mne by stačil spon tak do 2 m. M9 na Bohemiu by mal stačiť. Alebo je Bohemia moc bujná a potrebuje v... celý příspěvek > |  | Réva ve skleníku dozrává, 31.8.2013 Zdravím na severnú Moravu, Martine!
Myslím si, že rôzne tvary bobúľ u Ajvazu svedčia o viacerých mutáciách či klonoch jednej a tej istej sorty. Nie je to nič výnimočné. Napr. aj u Nera v minulosti popisovali niektorí pisatelia na fóre rozdiely vo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|