|
Zivy plot z thuji a soused, 13.7.2013 65 cm je fakt malo. |
 |
Peacotum, 13.7.2013 Vie niekto nieco o tomto druhu blizsie? Dalo by sa to pestovat v nasich koncinach? |
 |
|
 |
Zivy plot z thuji a soused, 12.7.2013 Ako ako tym thujam vadia tie koprivy? |
 |
Po odkvětu, 12.7.2013 Da sa to tak povedat, ale inak ide o bobule ktore sa tvoria z kvetov, v ktorych sa tvoria semena. |
 |
Porušenie ochrannej lehoty, 12.7.2013 Ono je to usmevne ze nasi slovensky chemici skonstatovali ze nam ten horizon po 7 dnoch este predsa len trosku skodi, a preto my po osetreni musime cakat 21 dni. :( |
 |
Choroba Brambor, 12.7.2013 To zalezi od viacej okolnosti. Hlavne od infekcneho tlaku, pocasia a aj od samotneho pripravku (ucinnej latky). Obecne sa doporucuje 10-14 dnovych intervaloch, pri vysom infekcnom tlaku (dazdivom pocasi), sa doporucuje tuto dlzku skratit na 7... celý příspěvek > |
 |
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 11.7.2013 Paní koupila sazenice!
|
 |
Sklizeň rajčat 2013, 11.7.2013 Odtrhol som prvy plod Torina, vzhladovo nadhera, krasne vyfarbeny. No chut hnusna, fadna, nesladka, horsia ako pri rajcinach z hypermarketu.
Ach jeden plod rajciaka, mi pokazil naladu na cely den. Ak budu aj dalsie plody Torin takto chutit,... celý příspěvek > |
 |
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 11.7.2013 Bol ten balicek od firmy SEMO? |
 |
Okurka Linda potřebuje opylovače?, 11.7.2013 Ak bolo na obale napisane Linda F1 MIX tak netreba. |
 |
|
 |
Žloutnutí plodů okurek, 11.7.2013 Tak ma napadlo, ci by to v niektorych pripadoch, nemohol spôsobovat nadbytok dusiku.
|
 |
Okurky nakládačky, 10.7.2013 Dajte potom vediet co na to povedia, ved to ako mam jest teraz smradlave uhorky...? |
 |
Co s ní?, 9.7.2013 Pani Adri, vasu marhulu mozno napadla hubova choroba monilia laxa. Ak ju nahradite novym stromcekom, nezabudnite ho na buduci rok osetrit. |
 |
Zachrání se?, 9.7.2013 Ze z tych kvetov co su vidiet na fotke, budu plody ktore aj dozreju neverim.
Inak az velku hlavu by som si z tohto nerobil, mne ked niektore zalistky prerastu, tak vyzeraju pri vylamovani rovnako.
|
 |
Porušenie ochrannej lehoty, 9.7.2013 Najskôr nic, kedze dlzka OL je v rôznych statoch, rôzna. V ČR je tusim iba vami spominany tyzden.
|
 |