Příspěvky uživatele - 231.169

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jaké kaktusy se jedná?, 27.8.2013
A to je škoda, že se ještě nikdo nenašel, kdo by Vám názvy Vašich kaktusů potvrdil či vyvrátil a opravil. Já bych sice rád, ale v kaktusech se opravdu nevyznám, na to jsou tu jiní čímani! Josef.
Ibišek - zastřihnutí, 27.8.2013
Souhlasím. U dolních větviček bych zastřihl jen konečky asi tak se dvěma listy, aby tam nějaké zůstaly. Josef.
Okrasné trávy - mám je ohraničit?, 27.8.2013
Jmenované trávy bych neohraničoval. Jsou trsnaté a rozrůstají se pomalu, ukázněně. Pouze Miscanthus robustus (japonicus, floruidulus) o něco více - ale to byste musela mít opravdu robustní bariéru. Je lepší jednou za několik (tři až pět) let je... celý příspěvek >
Jak stříhat živý plot z habru, 27.8.2013
Já jsem pro častější stříhání. A třeba i třikrát ročně: vždycky, když se více než "ochlupatí", ale větvičky začnou převisávat. Josef.
Borovice - vysadba, 27.8.2013
Já bych nebyl tak odmítavý, jako předchozí přispěvatel. S výškou má třeba pravdu a s tím, že se živý plot bude obtížněji udržovat. Myslím, že i ta borovice by se nechala stříhat zhruba stejně, jako kterýkoli jiný živý plot. Nejlépe v té samé... celý příspěvek >
Co to roste na zahradě?, 27.8.2013
To víte, že je to hračka. Jedná se o líčidlo jedlé - Phytolacca esculenta (a jen doufám, že jsem to zase nepopletl za líčidlo americké). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika