Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Boruvka z lesa, 22.7.2013
Pro puristy: (MV promine) elektrická řetězová pila, přesněji řetězová pila poháněná elektromotorem.
Zálivka rajčat a paprik, 21.7.2013
Zajímavé to určitě je, baví mne solární udělátka. Tu sluneční regulaci bych nezavrhoval, jako základ to stačí. Mám ale obavy z životnosti, zda to vydrží déle než jednu sezónu. Také dostupnost náhradních dílů, nebo opravy. Nevíme, co je tam za... celý příspěvek >
Stále vysoký obsah chloru v bazénu, 20.7.2013
Njesem sice odborník, ale elektrolýza slané vody, oxid chloričitý, účinnější filtr - to jsou bezchlórové technologie?
Pažitka, Kadeřávek, 19.7.2013
Opravdu to funguje? Opravdu se dá takhle na slimáky vyzrát? Příští rok jdu do toho. Každý rok jsem petrželku měla, ale letos se slimáci překonali, sežrali postupně čerstvě vyseté rostliny, pak ty loňské, a nakonec i papírový sáček od semínek, kterým... celý příspěvek >
Živý plot z jabloní a hrušek, 18.7.2013
To nebude hned. Ale za takových 5-6 roků si vzpomenete. Mimoto je to strašlivě zdravé, účinné a léčivé, jenže se to nedá sklízet.
Červený rybíz, 18.7.2013
Krabice pod rybízy dávám taky, aby estéti neplakali (jsem též estét, přece nerozbrečím sama sebe ), schovám kartony pod vrstvičku trávy ze sekačky. Ideální - dá se postupně doplňovat, takže neřeším, kam s posekanou trávou, plevel nemá šanci,... celý příspěvek >
Červený rybíz, 16.7.2013
Co jem radil platí pro keř. Stromek je jiný, má menší přírůstky a brzo stárne. Zmladit by se asi měl, ale popsat to přesně nejde. Hnojit můžete čímkoliv, kompostem, na podzim hnojem, uměle.
Květák a Brokolice, 15.7.2013
No zda nemám lokální převápnění nevím. Na to kolik mám v trávníku ve stínu mechu a na záhonech kyselomilných plevelů si myslím že to převápněné není a opravdu to zkoumat nebudu. Ta sírodeficitní teorie není moje, ale psal to tu před pár dny kdosi.... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Pokud jde o převápnění, šťovík, bršlice, sedmikráska, jitrocel, jetel plazivý, co to signalizuje? Podívejte se na můj podpis. Myslíte, že v našem kraji je v půdě nějaké vápno? Ani omylem. Nu a že by ty rostliny takovým způsobem pookřály jen tak samy... celý příspěvek >
Co s kvetoucím plevelem?, 14.7.2013
Tohle doporučení je jednak úplně opačné proti radám z moudrých knih, druhak neodpovídá zkušenostem. Kvetoucí plevel v kompostu semena utvoří a ta bezpečně vydrží, protože mají ochranu. Tedy kvetoucí plevel do kompostu ne. Pěstitelé pěťouru by mohli... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 13.7.2013
Brambory nepěstuju. Mně se síran osvědčil právě pro přihnojování stagnujícíh ovocných stromků a keřů.
Myslím že ano, venku je to problém, v létě to žerou slimáci, bělásci a jiná žoužel a nic z toho nezbyde.
Dávku nevím, hnojím jen zjara na začátku vegetace, v podstatě všechno, stromy, keře, trvalky, trochu zeleninové záhony. Tam dávám přednost hnoji nebo kompostu. Zapravuji do půdy.
Zivy plot z thuji a soused, 12.7.2013
Thuje 55 cm od hranice je šíleně málo. Jak to chcete udržovat? Tudy při řezu neprojdete a za chvíli thuje přesáhnou k sousedovi.
Dírky v listech meruňky, 9.7.2013
Nijak.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika