|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Od vetru ohly vysoky smrk, 31.7.2013 Pilou těsně u země. |  | Identifikace plevele, 30.7.2013 Tak to bylo to druhé, co mě napadlo. To je ta lepší možnost, šrucha se dá sníst. I když truskavec je zase léčivý. Hanča |  |
|  | Identifikace plevele, 30.7.2013 Možná se pletu, je to trošku zvadlé, ale nejspíš truskavec obecný, známý tako pod názvem rdesno ptačí. Hanča |  | Jakou koupit pískovou filtraci?, 29.7.2013 Tohle téma mně zajímá. Budu pořizovat pískovou napřesrok, když dovolí okolnosti. A na prodejci doporučovanou Pro Star jsem moc chvály taky nečetl. |  | Šťavel puprurový - zelené skvrny, 29.7.2013 Mně se podle fotky zdá, že ty skvrny jsou nejen zelené, ale i stříbřité, a to dělají právě třásněnky. Ale možná to jen na fotce vypadá. Hanča |  | Kosa, 28.7.2013 Pokud jde o jednotky, když chcete radit a tváříte se, že tomu rozumíte, měl byste psát odborně správně. Pro to není žádná omluva, natož taková, že si nechci zatěžovat hlavu převodem. Buď znám, v jaké jednotce se daná veličina uvádí a použiju to, nebo... celý příspěvek > |  | Šťavel puprurový - zelené skvrny, 28.7.2013 Podle fotky mi to připadá na třásněnky, nemáte tam droboučká černá čárkovitá zvířátka? Hanča |  | Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 28.7.2013 Já se připojím s trochu odlišným problémem. U nafukovacích hraček se poškodí obvykle místo u sváru. Tam použít záplata nejde, je to tam zvlněné. Kdysi existovalo zacelovací zalévací lepidlo na pvc. Ďourka se tím několikrát potřela, nechala zaschnout... celý příspěvek > |  | Děti na zahradě, 28.7.2013 Drobné ovoce. Bazén a nafukovací blbiny, staré kanape pod jabloní, houpací síť, dlouhá houpačka na návsi. |  | Děti na zahradě, 28.7.2013 Když si vzpomenu na svoje dětství, tak hlavně stromy, po kterých se smělo lézt. Veliký keř černého bezu, pod kterým jsme si zařídili domeček. Hromadu větví, kde bydlel ježek. Vyhřáté kameny, na kterých se slunily ještěrky. A vlastní záhonek,... celý příspěvek > |  |
|  | Kosa, 27.7.2013 No ono metalurgem se asi člověk nestane pročtením pár článků na internetu a metodou cut&paste.
|  | Kosa, 27.7.2013 Á, brousek v sobě objevil dřímajícího metalurga. Probudilo ho vlákno 4 roky staré, žeby nějaké nutkání reagovat na jakýkoliv můj post? A jaký obsah uhlíku tedy má kosa, když se v tom brousku tak rýpeš? Co je to vyšší obsah? Vy metalurgové byste měli... celý příspěvek > |  | Odběr vody z potoka pomocí spojených nádob, 27.7.2013 Kde není žalobce, není soudce. Když jsme to nevěděli, bylo to OK. Teď to víme a šťourové budou dělat právnické rozklady. Problém je s tou vodou, nevíte kdy do ní kdo načural. |  | Bofix - po jaké době použít na nově založený trávník?, 27.7.2013 Ferda má recht. Perte to tam pod tlakem, at se kočky pudrujou. Aspoň dvojnásobnou dávu, aby to mělo razanci. Travin před setím, bofix před vzejitím a vono to pude. Ale kam? |  | Mangold, 22.7.2013 Nesnáším cokoliv, co chutná jako... Mangold je řepa a jako řepa chutná. Špenát je špenát, etc. Osobně jsem mangold několikrát zkusil a i když je poživatelný a oproti špenátu neobyčejně výnosný, nechutná mi. Řapíky se údajně dají použít jako chřest,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|