|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak krmit slepice, 15.10.2013 Nic proti kojoutovi, ale máte zaděláno na kvalitní bércové vředy. |  | Můra jako kolibřík, 13.10.2013 Je to dlouhozobka, letos mají zpoždění, obvykle se objevují ve vrcholném létě. |  |
|  | Zelené hnojení, doba výsevu a zapravení semen do půdy, 5.10.2013 Zavláčit branami, lehce uválcovat. Termín neřeším, ale zdá se dost pozdě. |  | Určení odrůdy, 30.9.2013 Starkrimsona poznám poslepu. Už podle vůně a neomylně podle chuti. V dobách Vámi popsaných jsem si kupoval jedno jabko vždy cestou z práce. U těchto plodů ta typická vůně a chuť chybí, jiná je i dužnina, u Starkingů vždy mírně moučnatá. Fotil jsem to... celý příspěvek > |  | Určení odrůdy, 24.9.2013  Prosím o pomoc, co by to mohlo být. Žebernaté je to jako Starking, barvu to má trochu jako Starking, tvar to má skoro jako Starking, ale nevoní to jako Starking a nechutná to jako Starking. Je už teď pomalu k jídlu, sladké, šťavnaté, chruplavá... celý příspěvek > |  | Konference?, 23.9.2013 Naše Konference jsou většinou úplně celé rzivé, někdy flekaté, ale nikdy celé zelené nebo dokonce s červeným líčkem. Hanča |  | Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 Mohu použít řadu krásných českých úsloví, např. co se stalo, nedá se odestát, kde není žalobce, není ani soudce, budiž slyšena i druhá strana. Místo toho jednu poznámku. Toto tu prostě nelze vyřešit. Ono tu pomalu ani nelze vyřešit kdy se mají sít... celý příspěvek > |  | Dělá se výbrus na B&S motorech?, 18.9.2013 Je to tu někde popsané, zkuste to najít ve vyhledávání. Mám pocit, že napravo ve směru jízdy, ale jistej si nejsem. |  | Jak uskladnit běžné druhy zeleniny?, 17.9.2013 Sama jsem to nevyzkoušela, ale kamarád míval na panelákovém balkoně dřevěnou bednu, která byla ze všech stran izolovaná tlustou vrstvou polystyrénu. Měl tam celou zimu zeleninu i brambory. Hanča |  | Prosím jakou šalvěj doporučíte jako okrasnou trvalku?, 16.9.2013 Nádherná je Salvia nemorosa ´Schwellenburg´, vůbec nevypadá jako šalvěj. Zatím ji nemám vyzkoušenou, letos jsem ji viděla v Průhonicích a moc se mi líbila. Dá se sehnat v zahradnictví u Krulichů. Hanča |  |
|  | Na čem si v tuto dobu nejvíce pochutnáváte na zahradě?, 13.9.2013 Offtopic v tomto vláknu.Cukr tady včelám dát musíte ať le levný či drahý. Jen v některých oblastech to lze obejít. Nedělá se to kvůli ceně ale kvůli vyzimování. |  | Na čem si v tuto dobu nejvíce pochutnáváte na zahradě?, 13.9.2013 Včelaři by neměli úly tolik brakovat, resp. dopřát včelám více požitku, aby byly odolnější vůči nemocem a parazitům. AB
Opět názor, založený na neznalosti problematiky. |  | Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Nemusíte mít obavy. Vědci nyní, když se profláklo, že oteplování si vycucali z prstu a peníze už to nenese, slibují malou dobu ledovou. |  | Uhlový převod, 7.9.2013 Zdá se, že jste koupil zajocha v pytli. Maznice je určená k mazání lišty řetězových pil.To znamená, že na liště musí být maznička, která umožní natlačení tuku dovnitř. To na křovinořezu velmi pravděpodobně není, takže je k ničemu. Leda byste... celý příspěvek > |  | Prosím poraďte jaké čerpadlo do studny...?, 26.8.2013 Jaké čerpadlo nepopradím, zkusím popsat jak uvažovat. Už se to tu popisovalo několikrát. Aby boda na konci hadice tekla, případně stříkala, musí tam být přebytek tlaku. Kalové čerpadlo na postřik zahrady vhodné není. Dokáže dopravit velké množství... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|