|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štěpování révy - stratifikace, 23.12.2013 Conrad má v sortimentu velmi pěkný termostat s odděleným vodotěsným čidlem. Pro tento účel by se asi docela hodil. |  | Uzení domácích klobás, 21.12.2013 Nikam sa neponáhlať...
Mohl byste stručně popsat postup, poměry, časy? Uzení víme, nevíme mletí, solení, míchání a koření. Dík předem.
|  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 19.12.2013 Dobrý večer. Já jsem si také pročítal estonský e-shop a zřejmě se rozhodnu pro některé z těchto rajčat : Italskie spageti, Nastja slastnoja, Finik oranževyj, Severnaja krasavica Sladkaja grožď šokoladnaja, zolotyj banan sosulka krasnaja Buket Sibiri... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy jabloní, 14.12.2013 Trochu mi daly zabrat ty koksovky. Už mi to tak nepálí. Přemýšlel jsem o koksovém výhřevném a kosové renetě a pak mi to teprv seplo.
|  | Čím na karbon?, 14.12.2013 Myslí, nebo nemyslí. Pravděpodobně ví. Dokáže si ty specifikace najít, pochopit a porovnat. |  | Staré odrůdy jabloní, 13.12.2013 Welathy jsme měli na staré zahradě před lety obyč a red mutaci. Byly toho hromady pod stomy, když se nevyrosilo, bylo zelené jak brčál. Není špatné, má příjemnou vůni ale šlupka je divná, ne snad tuhá, ale taková papírovitá. Dosti kyselé u nás. Řídká... celý příspěvek > |  | Plíseň na kysaném zelí, 9.12.2013 Samozřejmě, nic mu není. Mělo by být v chladu. Píšete o žlábku, tedy snad je v keramickém zeláku. Tam žádný kamen být nemusí, stačí na povrch zelí položít rozstřihnutý mikrotenový pytlík. Do vody, co se leje do žlábku se může přidat špetka... celý příspěvek > |  | Pivoňky - zmlazení?, 9.12.2013 Tak vidíte, jedinou relevantní radu máte ode mne. Ostatní radí pro vás nepoužitelné věci, jako kolík, provázek, nadšení z výšky rostlin, ale nic z toho neřeší váš problém, aby rostliny byly nižší. To řeší pouze moje rada.
|  | Mrkev, 7.12.2013 Nevím, zda jde o to samé, ale karotka Chantenay se prodává už destiletí, nic vyjímečného na ní nevidím. Vzhledem k poloze ji vysévám co počasí dovolí zjara. Žádné speciální postupy a zkušenosti nemám. Tam kde je delší vegetační doba by se dala... celý příspěvek > |  | Jaký typ stromu do lesa pro včely, 5.12.2013 Neměl jsem dobré zkušenosti s lískou. Prášila vždy, když bylo tak chladno, že včely prakticky nelétaly. Naopak vrby a jívy byly vždy obalené. Osobně bych doporučil jakýkoliv javor, případně kaštan.
|  |
|  | Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 1.12.2013 Pane P., při vší úctě k Vaší moudrosti, vystupujete zde jako zkušený a vzdělaný člověk, mám k předešlému dvě otázky. Jak krtek, takto tvor neinteligentní, řízený jen instinkty pudy a reflexy, pochopí, jak si lidstvo stanovilo dělení času. Zadruhé,... celý příspěvek > |  | Úprava malotraktora, 21.11.2013 Ale určitá možnost točného pohybu traktoru a závěsu tam být musí, když to bude tuhá soustava, budou tu závěsy neúměrně namáhané. |  | Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Je učinný?, 18.11.2013 Nenechte vášni cloumat svým majestátem. Takové přízemní potažmo podzemní téma za to nestojí. Taky jsem viděl krtky běhat ve dne po venku, kolem hromady kamení, než jsem se vrátil se vzduchovkou byli fuč. Asi byli v říji. Celé je to o tom, že nás... celý příspěvek > |  | Odrůdy okrajové polohy, 17.11.2013 Vápno musíte použít hašené, tedy koupit nehašené vápno, vyhasit a vápenným mlékem natřít. Hrubý konár je tlustá větev. Ach jo. |  | Borůvky kanadské, 17.11.2013 J.R.: Dělám to prakticky stejně, i důvody jsou podobné. Pro mé dva keříky a pro mně optimální postup. |  |
 |
|
|
|