|
Vari - nádrž, 3.4.2014 Nevím, jestli píšem o stejném dílu, ale tuším, že je to ten kus gumy, co vede od čističe ke karburátoru, koleno z gumové hadice. Nenapadá mně, proč by to mělo vést osmi oblouky a jiné zhůvěřilosti. Je to prostě koleno, umožní pružné spojení. Proč by... celý příspěvek > |
 |
Vari - nádrž, 3.4.2014 Z vašich slov cítím jakési napětí, ale nepotěším vás. Mám tam koleno zcela původní a nikdy jsem je blíž nezkoumal. Jedinou údržbu kolem toho dělám jednou za rok když vyleju z filtru kaši oleje a plev a dám nový olej. Občas odkalím karburátor a s... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chov hus, 3.4.2014 Tak manželovi se zachtělo pečené domácí husičky z běhu? Velmi mu rozumím. Zkusit to samozřejmě můžete, nejlepší je vlastní zkušenost. Nepořizoval bych jich pro začátet moc. Ideální je, když se můžou napást a vykoupat. Ale přežijou to i bez vody,... celý příspěvek > |
 |
Vari - nádrž, 2.4.2014 No já jsem v tu chvíli byl zděšenej taky. Chvíli jsem nadával na konstruktéry, že vyvrtají díru do výfuku přesně pod nádrží, že se ten šroub může vytřást by je mohlo napadnout. Pak jsem to metodou urob si sám napravil. Třeba je to dneska už jinak a... celý příspěvek > |
 |
Vari - nádrž, 2.4.2014 Já Vám napíšu, co na plastové nádrži může nevyhovovat. Podle všeho víte, jak je to celé zkonstruované. A pak také víte, že pod nádrží je tlumič výfuku. Nu a k němu je přichycený ochranný mřížkový plech. Dvěma šrouby do plechu přes distanční podložky... celý příspěvek > |
 |
Jabloň vhodná na mušt, 2.4.2014 Není nutné to dělat na klasické moštovací lince. Existují odšťavňovače v cenách od jednotek do desítek tisíc. Na nich se dá vyrobit čerstvá šťáva ze všeho v čem je trochu vody. Dovedu si představit každotýdenní moštování menšíhio množství jablek na... celý příspěvek > |
 |
Jaky plot do vybehu pro vietnamske prase, 31.3.2014 taky bych rad znal dalsi dobre napady na oploceni pro tyhle prasata |
 |
Kedy vysádzať sadenice papriky do nevykurovaného skleníka?, 30.3.2014 U nás bych si to nemohl dovolit, ale to nechci probírat. Spíš mne zaráží ten pokles teploty na 3 st. To pro mladé rostliny nebude nic dobrého. Nejde o přežití, ale prosperitu. Sice nezmrznou, ale taky asi moc neporostou. Myslím, že to sklizeň nijak... celý příspěvek > |
 |
Olej z auta do kosačky?, 21.3.2014 Pán byl trochu šetřílek, ale nic proti. V původním postu píšete o míchání name - noname, o specifikacích se nezmiňujete. Ale ty jsou snad jasné. 5W40 není vždy neminerální. Minerální olej není žádná urážka. |
 |
Založení zahrady, 20.3.2014 Já si neodpustím jak je mým zvykem, trochu skepse. Ano, je to krásné. Ale pořád mi vrtá hlavou, že to podle popisu autorky tak nějak vzniklo jednoduše a není s tím žádná práce. To prostě nemůže být pravda. Zcela jistě to bylo velmi pracné a pracné... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Odrůda Míšeňské, 19.3.2014 Ba věru, čte se to hezky. Je to takový Kája Mařík líznutý Broučky s trochou Pamětnické. Ta poznámka o pomologii směřovala spíše k tomu, že jako spisovatel se uměl květnatě vyjadřovat a jistě toho využíval i v reklamě českého umu směrem do zahraničí.... celý příspěvek > |
 |
Odrůda Míšeňské, 16.3.2014 Zajímavá informace, že papež pojídal jablko společně s kardinály. Kdoví, proč jej nechroustal sám. Akorát mi nejde na um, proč se tak skvělé papežské jabko neudrželo v sortimentu dodnes. A zatím tu ani nikdo nepopsal, žeby jej chutnal. |
 |
Zkrácení příliš vysokého stříbrného smrku, 16.3.2014 Zkrácení těsně u země vyřeší zcela a trvale celý problém. Jediná vada bude nulový vzhled, ale zvyknete si. |
 |
Příprava pro pěstování na nevyužívané zahradě, 16.3.2014 Hnůj by se měl vždy zapravit do země, ideálně napodzim. Dusíkaté vápno se používá jako desinfekce s tím, že má hnojivý účinek. Zapraví se mělce a po dvou týdnech se může vysévat sázet. Např. zjara při přípravě půdy. Máte hodně otázek, sežeňte si... celý příspěvek > |
 |
Poznej ptáka 1, 15.3.2014 U nás kvíčala nezpívá, ale skřehotá. Zpívá drozd zpěvný a ten zas navečer vyje na celé sídliště, až je to na palici.
|
 |