Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se jmenuje tato rostlina?, 2.11.2015
Zajímavé je, že patří mezi pryšce.
Postřik ostružin a angreštu, 1.11.2015
Můžete, ale v tuto dobu to je celkem bez efektu. Na podzim pro broskvoně je vhodnější měď.
Natírání kmenu vápnem, 31.10.2015
No jo, ale Esmeralda ve volném čase bílí i palmy. Asi proto, aby to bylo hezký...
Co je to za květinu?, 30.10.2015
Kolopejka.
Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 28.10.2015
Zdá se mně, že Ariwa bude občas potřebovat vyvázat. Má takové jemné větve. Ale uvidím...
Nové zimní rezistentní jablko Admirál, 28.10.2015
Tak jsem nakonec objednal Admirál i Merkur. Luna letos poprvé zaplodila, nechutnal jsem, plody jsou pěkné, ale takové bledule. Shalimar mám ještě na stromě, teprve se začíná vybarvovat. Také jsem ho ještě nechutnal. A poprvé zaplodila Ariwa - pěkně... celý příspěvek >
Neznámá odrůda jabloně, 25.10.2015
Připomíná mně Smiřické vzácné...
Zelerovy list, 24.10.2015
Jednou, dvakrát jsme ho trošku nasušili na zimu do polévky, ale není to stejně ono. Od té doby ho kompostuju.
Vavřín, bobkový list, 23.10.2015
Tak nevím... Usušil jsem pár listů a vůně téměř žádná, resp. taková lihová, když se čichne do skleničky. Kde se stala chyba. Vavřín to ale snad je.
Česnek 2015, 20.10.2015
Sulkou, a pak Rovralem. Důležitější je ten Rovral. Samozřejmě nemořený česnek sázet lze, ale je tam určité riziko (houbové choroby stroužku). Dříve se používal k moření Fundazol a Merpan (ten je dostupný stále).
Česnek 2015, 20.10.2015
Velkopěstitelé sází všechny. Já nesázím jen ty mrňky. Už mám nasázeno...
Golden Delicious a Golden Delicious Reinders, 19.10.2015
Mně Golden Delicious plodí střídavě. Letos byla nadůroda a kvalita horší. Protrhával jsem, ale málo, protože ženským se to zdálo hodně. Ale ty s načervenalým líčkem jsou výborné, možná i banánové. Vloni bylo jen asi 15 kg a byly velké i chutné. Letos... celý příspěvek >
Ptačí zob neviem čo stym, 19.10.2015
Úplně neopadá a navíc houba přezimuje v pupenech i jinde.
Ptačí zob neviem čo stym, 19.10.2015
To je padlí. Nejvíce napadené větévky ostříhejte. Používají se stejné přípravky jako proti padlí jabloně. Teď bych postříkal přípravky Discus nebo Zato, a pak několikrát během vegetace (začít brzy z jara při rašení). Byl příznivý rok pro padlí.
Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015
Jestli půda nemá málo humusu a je pak hodně utužená (kompost, slamnatý hnůj, sláma, rašelina...).
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika