|
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 27.2.2016 Již jsem si ho trochu objednal, prášek. Předpokládám, že bude stabilnější než suspenze. Stejně to ale není řešení... |
 |
Nůžky z Lidlu, 27.2.2016 Já jsem si koupil ty kovadlinkové, jednosečné pro nenáročné stříhání. Docela ujdou. Kovadlinkovými nůžkami jsem dnes stříhal poprvé v životě. |
 |
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 27.2.2016 Máte nějaké informace k ukončení registrace Syllitu? |
 |
Jak na pěťoura?, 27.2.2016 Celkem nic, ale hlavně mně šlo o jeho dostupnost v malém balení. |
 |
Jak na pěťoura?, 26.2.2016 Na agromanuálu jsem našel herbicid Sharpen 40 (= Stomp)... |
 |
Postřik broskvoní proti kadeřavosti, 22.2.2016 Po mědi (asi 10.2.) jsem dnes v HK stříknul Thiramem. Angrešty už mají zelené špičky pupenů = je akorát nejvyšší čas. Ještě by to ale šlo i mědí, broskve narašené nejsou. |
 |
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016 Přesadit o kousek dál? Smrk bych si teda na běžně velkou zahradu už nikdy nedal! |
 |
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016 Vloni jsem dal za rizikové kácení smrku 6.000,-. Nervy, bordel, kupodivu i problém, co se dřevem (problém se ho zbavit i jen za odvoz). A mrkněte v lese smrku na kořeny, jak jsou rozprostřeny. Tu zídku by zvedly. |
 |
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016 Představte si ho třeba za 10 let... Skácet, nejlépe ihned. Už kvůli sousedským vztahům. Dokud je malý a zvládnete to sami. Rizikové kácení pak stojí spoustu peněz. |
 |
Zbytky postrekovej látky, 16.2.2016 Promyslet množství, aby žádný zbytek nebyl. Jinak hned zlikvidovat vylitím do rýhy daleko od zdrojů vody, ne do kanalizace. Taktéž oplachovou vodu. Sousedy raději vynechat. |
 |
|
 |
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 7.2.2016 Postřik se provádí před květem (na bílé poupě), např. Calypsem. Fungoval i Reldan. |
 |
Náhrada za Idared, 7.2.2016 Shalimar máme už snědený. Ta chuť je opravdu zvláštní. Má takový ostrý "vocas". Jako nezralý angrešt a polekaná ploštice na něm. Ale nevadne. |
 |
Česnek v zemi?, 1.2.2016 Včera jsem taky koukal. Říjnový Karel IV. sem tam ukazuje špičičky. Neznalé oko je ani nezaregistruje...
|
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 30.1.2016 A v roce 2016? Pomalu se chystám... |
 |
Hrušeň neroste, 24.1.2016 Nejdříve si musíte zvolit výšku kmínku. Všechny výhonky z něho musí pryč. Vlastně neměly vůbec narůst. A založit korunku. Přihnojit a podle potřeby zalévat. |
 |