Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 27.2.2016
Již jsem si ho trochu objednal, prášek. Předpokládám, že bude stabilnější než suspenze. Stejně to ale není řešení...
Nůžky z Lidlu, 27.2.2016
Já jsem si koupil ty kovadlinkové, jednosečné pro nenáročné stříhání. Docela ujdou. Kovadlinkovými nůžkami jsem dnes stříhal poprvé v životě.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 27.2.2016
Máte nějaké informace k ukončení registrace Syllitu?
Jak na pěťoura?, 27.2.2016
Celkem nic, ale hlavně mně šlo o jeho dostupnost v malém balení.
Jak na pěťoura?, 26.2.2016
Na agromanuálu jsem našel herbicid Sharpen 40 (= Stomp)...
Postřik broskvoní proti kadeřavosti, 22.2.2016
Po mědi (asi 10.2.) jsem dnes v HK stříknul Thiramem. Angrešty už mají zelené špičky pupenů = je akorát nejvyšší čas. Ještě by to ale šlo i mědí, broskve narašené nejsou.
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016
Přesadit o kousek dál? Smrk bych si teda na běžně velkou zahradu už nikdy nedal!
Vloni jsem dal za rizikové kácení smrku 6.000,-. Nervy, bordel, kupodivu i problém, co se dřevem (problém se ho zbavit i jen za odvoz). A mrkněte v lese smrku na kořeny, jak jsou rozprostřeny. Tu zídku by zvedly.
Představte si ho třeba za 10 let... Skácet, nejlépe ihned. Už kvůli sousedským vztahům. Dokud je malý a zvládnete to sami. Rizikové kácení pak stojí spoustu peněz.
Zbytky postrekovej látky, 16.2.2016
Promyslet množství, aby žádný zbytek nebyl. Jinak hned zlikvidovat vylitím do rýhy daleko od zdrojů vody, ne do kanalizace. Taktéž oplachovou vodu. Sousedy raději vynechat.
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 7.2.2016
Postřik se provádí před květem (na bílé poupě), např. Calypsem. Fungoval i Reldan.
Náhrada za Idared, 7.2.2016
Shalimar máme už snědený. Ta chuť je opravdu zvláštní. Má takový ostrý "vocas". Jako nezralý angrešt a polekaná ploštice na něm. Ale nevadne.
Česnek v zemi?, 1.2.2016
Včera jsem taky koukal. Říjnový Karel IV. sem tam ukazuje špičičky. Neznalé oko je ani nezaregistruje...
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 30.1.2016
A v roce 2016? Pomalu se chystám...
Hrušeň neroste, 24.1.2016
Nejdříve si musíte zvolit výšku kmínku. Všechny výhonky z něho musí pryč. Vlastně neměly vůbec narůst. A založit korunku. Přihnojit a podle potřeby zalévat.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika