Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dlouhokvetoucí keř, 26.3.2016
Heptakodium. Je docela zajímavé...
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 25.3.2016
Asi je zbytečné zakládat novou diskusi... V HK bude do týdne stádium "myší ouško", takže čas na první ošetření proti strupovitosti.
Ranné rajče, 23.3.2016
Tak jsem dnes rajčata vysel....
Postrik proti prezimujicim skudcum, 21.3.2016
Skutečně to vypadá, že Calypso končí. Uvidíme, jak to bude s Mospilanem.
Zasychaní větviček, 20.3.2016
Může to být tzv. odumírání pupenů broskvoně (Stigmina carpophila). Používají se stejné přípravky jako na kadeřavost. Podzim a předjaří měd´, po vyrašení organické fungicidy.
Kdy sázet sazečku cibule? Úplný začátečník, 20.3.2016
To je moc hluboko. Má nepatrně koukat. Ale sázet se už dá. Chtěl jsem dnes, ale je tam vítr a zima. Brzy vysázenou sazečku napadá více vrtalka pórová (takové ty zkrabacené listy). Letos poprvé vyzkouším i ze semene. Seje se co nejdříve.
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 19.3.2016
O borůvkách tam není nic. Dravý roztoč by se měl projevit více až letos, snad je už zabydlený. Na jabloních se svilušky vyskytovaly celkem v normálu a na jahodníku jsem roztočíka nezaznamenal. Ale máčel jsem sazenice v Sanmite. Ostříhané výhony jsem... celý příspěvek >
Hálčivec švestkový (Phytoptus similis), 18.3.2016
Třeba popis chorob a škůdců je velmi dobrý. Chybí tam herbicidy. Nakonec i přípravky jsou s výhradami OK. Vyhozené peníze to nejsou. Internetové vydání (2014) je momentálně nedostupné.
Kukuřice ze sadby?, 6.3.2016
Kukuřici vysévejte, když u Vás rozkvetou třešně.
Jahody, 5.3.2016
Přesně tak, jak říká paní Lída. Mně se to ani nelíbí a kontakt plodů s rozpálenou umělou hmotou už vůbec ne.
Jahody, 5.3.2016
Já STOMPuju či SHARPENuju .
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 5.3.2016
Z Agromanuálu mně přišla zpráva, že končí hobby balení Calypso, Delan, Flint Plus, Syllit, Puma Extra a zmenší se balení některých dalších přípravků....
Zvlaštny križenec, 3.3.2016
Tzv. chimérické plody.
Zmáčadlo, 1.3.2016
Rozdíl je v chemickém složení. Mezi jednotlivými Silwet-y ale asi moc rozdíl nebude. Agrovital vytváří dešti odolný film s účinnou látkou na povrchu rostliny. Silwet trochu taky, ale je to hlavně smáčedlo. Čili Agrovital je spíš lepidlo. Používám... celý příspěvek >
Zčernalé "ohořelé" větve, 29.2.2016
Myslím, že to je nektriová rakovina. Nemusí být jen na řezu.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika