|
Příspěvky uživatele - 38.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace keře, 20.4.2017 K té severní Francii by se hodila! |  | Co mi užírá papriky?, 20.4.2017 Mně se to stalo dnes, dvě chudinky nebyly zalité... |  |
|  | Identifikace keře, 20.4.2017 Já mám slizoplod doma jako přenosnou rostlinu, tak to mám "ve voku". Že by nějaká růžovitá? |  | Nevíte někdo, co to je za strom?, 20.4.2017 Ale bylo to těsně. |  | Nevíte někdo, co to je za strom?, 20.4.2017 Lokvát. |  | Identifikace keře, 20.4.2017 Mně to teda slizoplod nepřipomíná, složený list, květ a ten sever Francie??? |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 19.4.2017 Já jsem dělal ještě třetí postřik. Signum při rozkvétání a dokvétání, za několik dnů ještě Talent. Pokud trvá extrémně studené a vlhké počasí, dělají se dokonce postřiky čtyři. Před květem, při rozkvétání, při dokvétíní a po odkvětu. Tak praví... celý příspěvek > |  | Postřik na pilatku, 18.4.2017 Organofosfáty (Reldan) mají při nižších teplotách nižší účinek. Pyrethroidům (Decis, Karate) naopak nižší teploty vyhovují, nad 25°C účinek klesá. Neonikotinoidy (Calypso, Mospilan) účinkují víceméně nezávisle na teplotě. |  | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 17.4.2017 Za týden bude pozdě. Použil bych raději Zato nebo Signum, ale nakonec i ten Horizon (lepší, než nic). |  | Mráz, 17.4.2017 Třeba to tak hrozné nebude. Když brouzdáte po internetu a sledujete různé předpovědi, tak se údaje mění co hodinu. Dnes jsem okukoval meruňky a balit je nebudu, spíš je ráno pokropím. Jen musím předem zkrýt i hadici, aby v ní voda nezamrzla. Kupodivu... celý příspěvek > |  |
|  | Tráva s Bofixem na kompost?, 16.4.2017 Obávám se, že to je na několik let. Tu paseku tam dělá jedna ze tří složek - clopyralid. Bezproblémový je herbicid Dicotex, kompost z ošetřené trávy lze používat k hnojení všude na zahradě. A je i výrazně levnější. Travin obsahuje clopyralid také. |  | Co mi užírá papriky?, 15.4.2017 Osenice, tiplice??? |  | Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017 Dělá to hlavně úl. clopyralid (viz google), kterou obsahuje třeba Bofix a zrovna rajčata jsou velmi citlivá. |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017 Nevím, jestli si s tou teplotou dobře rozumíme. Samozřejmě nemusí být v době aplikace teplota vyšší než 10°C, ale vhodné je, aby byla po většinu dne (24 hodin) vyšší než 10°C. Příští týden Talent moc fungovat nebude, ale zase ja tam ten Syllit,... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017 Je to tak. Nejdříve Syllit, dobře rozmíchat, pak Talent. |  |
 |
|
|
|