Příspěvky uživatele - 38.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace keře, 20.4.2017
K té severní Francii by se hodila!
Co mi užírá papriky?, 20.4.2017
Mně se to stalo dnes, dvě chudinky nebyly zalité...
Já mám slizoplod doma jako přenosnou rostlinu, tak to mám "ve voku". Že by nějaká růžovitá?
Nevíte někdo, co to je za strom?, 20.4.2017
Ale bylo to těsně.
Nevíte někdo, co to je za strom?, 20.4.2017
Lokvát.
Mně to teda slizoplod nepřipomíná, složený list, květ a ten sever Francie???
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 19.4.2017
Já jsem dělal ještě třetí postřik. Signum při rozkvétání a dokvétání, za několik dnů ještě Talent. Pokud trvá extrémně studené a vlhké počasí, dělají se dokonce postřiky čtyři. Před květem, při rozkvétání, při dokvétíní a po odkvětu. Tak praví... celý příspěvek >
Postřik na pilatku, 18.4.2017
Organofosfáty (Reldan) mají při nižších teplotách nižší účinek. Pyrethroidům (Decis, Karate) naopak nižší teploty vyhovují, nad 25°C účinek klesá. Neonikotinoidy (Calypso, Mospilan) účinkují víceméně nezávisle na teplotě.
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 17.4.2017
Za týden bude pozdě. Použil bych raději Zato nebo Signum, ale nakonec i ten Horizon (lepší, než nic).
Mráz, 17.4.2017
Třeba to tak hrozné nebude. Když brouzdáte po internetu a sledujete různé předpovědi, tak se údaje mění co hodinu. Dnes jsem okukoval meruňky a balit je nebudu, spíš je ráno pokropím. Jen musím předem zkrýt i hadici, aby v ní voda nezamrzla. Kupodivu... celý příspěvek >
Tráva s Bofixem na kompost?, 16.4.2017
Obávám se, že to je na několik let. Tu paseku tam dělá jedna ze tří složek - clopyralid. Bezproblémový je herbicid Dicotex, kompost z ošetřené trávy lze používat k hnojení všude na zahradě. A je i výrazně levnější. Travin obsahuje clopyralid také.
Co mi užírá papriky?, 15.4.2017
Osenice, tiplice???
Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017
Dělá to hlavně úl. clopyralid (viz google), kterou obsahuje třeba Bofix a zrovna rajčata jsou velmi citlivá.
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017
Nevím, jestli si s tou teplotou dobře rozumíme. Samozřejmě nemusí být v době aplikace teplota vyšší než 10°C, ale vhodné je, aby byla po většinu dne (24 hodin) vyšší než 10°C. Příští týden Talent moc fungovat nebude, ale zase ja tam ten Syllit,... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 14.4.2017
Je to tak. Nejdříve Syllit, dobře rozmíchat, pak Talent.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika