Příspěvky uživatele - 60.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez hrušňová - vím jak na ní, 22.8.2013
Loni jsem pouzil kontaktni Delan, ktery je proti strupovitosti hrusni a rez hrusnovou mi tedy nezastavil, ale hrusky byly pekne, uroda slusna, ale listy na 1 ze 4 hrusek priserne prorostle vyrustky ze rzi. Fungicid Talent momentalne... celý příspěvek >
Rez hrušňová - vím jak na ní, 22.8.2013
Zkuste nejaky 'systemický' fungicid napr. Score (Dithane je 'kontaktni', na rez hrusnovou malo ucinny). Mne letos fungicid Score perfektne zabral, loni jsem mel rez na hrusnich prisernou (ale 1. postrik jsem provedl pozde, az kdyz se... celý příspěvek >
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 22.8.2013
Vyse v korune jsou i vetsi plody, odhadem 80g. Mam ji taky dlouho, cca 10 let a cca 4-5 let jsem s ni nespokojen, zejmena loni, kdy bylo chladne, malo slunecne leto, tak se nedala jist vubec. Nahradu jsem jiz vysadil a misto ni dam jablon. J.R.
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 22.8.2013
Byl jsem uthrnout jeden vetsi plod - 66 gramu. Podle mne je to Malvazinka, Althanova to podle doby zrani byt urcite nemuze. Letos 'pojede', jak rika pan Kuky, do vyssi polohy se Malvazinka nehodi, nikdo z rodiny o ni nema zajem a ani mne nechutna.... celý příspěvek >
Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 21.8.2013
Mam stejne. J.R.
Slupka je cervena (ojinena trochu do fialova), kysela, jak psal pred nekolika dny pan MV. Althanova by mela zrat v nasi poloze o dost pozdeji. Mozna ji mame ze stejneho zdroje (kde si pletou Malvazinku s Althanovou), jsem z... celý příspěvek >
Mate skutecne Althanovu? Taky jsem se domnival, ze mam Althanovu - tak jsem ji kupoval - ale ted jsem na 99 % presvedcen, ze je to Malvazinka. Kazdopadne uz loni jsem se rozhodl, ze se s ni letos rozloucim a jako nahradu jsem vysadil Opal a Herman.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika