Příspěvky uživatele - 243.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik plodů nechat u hokajdo?, 25.7.2013
Děkuji za Vaši reakci..  Mám na kompostu také jednu tykev, která se rozrůstá do obřích rozměrů. Na tykvi již mám cca 15 plodů, mám je také ponechat všechny, jako u dýně hokajdo?
Kolik plodů nechat u hokajdo?, 25.7.2013
Dobrý den, poradíte mi, kolik nechat růst plodů na jedné dýni hakajdo, tak aby plody (dýně) narostli a dozráli do správné velikosti? Děkuji
Kam s brusinkou, 25.4.2013
Dobrý den, dostal jsem keřík brusinek. Bohužel o pěstování brusinek moc nevím. Můžete mi poradit jaké podmínky k pěstování brusinek jsou za potřebí? Kam se sází brusinky, na sluné místo či do stínu? Jaká zem je nejvhodnější? Děkuji
Lišejník na angreštu, 17.4.2013
Dobrý den, poradíte mi, jak odstranit lišejník na angreštu? Ptal jsem se v zahradnictví, kde mi doporučili mechanicky lišejník odstranit. Jenže mám angrešt poměrně značně porostlí lišejníkem a pokud bych měl takto odstranit lišejník z celého keře,... celý příspěvek >
Kdy sklízet dýně?, 28.8.2012
Dobrý den, mám na Vás prostou otázku.. Letos jsem poprvé zkusil pěstovat dýně (velké oranžové plody). Kdy a jak poznám, že dýně je uzrálá ke konzumaci? Děkuji za Vaše odpovědi
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika