|
Příspěvky uživatele - 243.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolik plodů nechat u hokajdo?, 25.7.2013 Děkuji za Vaši reakci.. Mám na kompostu také jednu tykev, která se rozrůstá do obřích rozměrů. Na tykvi již mám cca 15 plodů, mám je také ponechat všechny, jako u dýně hokajdo? |  | Kolik plodů nechat u hokajdo?, 25.7.2013 Dobrý den, poradíte mi, kolik nechat růst plodů na jedné dýni hakajdo, tak aby plody (dýně) narostli a dozráli do správné velikosti? Děkuji |  |
|  | Kam s brusinkou, 25.4.2013 Dobrý den, dostal jsem keřík brusinek. Bohužel o pěstování brusinek moc nevím. Můžete mi poradit jaké podmínky k pěstování brusinek jsou za potřebí? Kam se sází brusinky, na sluné místo či do stínu? Jaká zem je nejvhodnější? Děkuji |  | Lišejník na angreštu, 17.4.2013 Dobrý den, poradíte mi, jak odstranit lišejník na angreštu? Ptal jsem se v zahradnictví, kde mi doporučili mechanicky lišejník odstranit. Jenže mám angrešt poměrně značně porostlí lišejníkem a pokud bych měl takto odstranit lišejník z celého keře,... celý příspěvek > |  | Kdy sklízet dýně?, 28.8.2012 Dobrý den,
mám na Vás prostou otázku.. Letos jsem poprvé zkusil pěstovat dýně (velké oranžové plody). Kdy a jak poznám, že dýně je uzrálá ke konzumaci?
Děkuji za Vaše odpovědi |  |
 |
|
|
|