|
Postřik rajčat proti plísni bramborové, 8.6.2012 ahoij ja som sadil planty minuly tyzden, kedy by bolo vhodne ich postriekat proti plesni? Tiez ich pestujem so symbivitom /mykoriza/ aky teda zvolit vhodny postrek ktory by mykoriznym hubam neposkodil?? |
 |
Problem s cukinou, 8.6.2012  ahoj chcel by som poprosit o radu, neviem co sa deje ale listy cukiny sa mi takto sflakateli. a to na viacerych rastlinach Neporadi niekto co s tym? Dakujem J |
 |
|
 |
Co so zmrznutymi zemiakmi?, 19.5.2012 ahoj chcel by som poprosit o radu. V minulej noci kedy boli u nas prizemne mrazy -6 C mi zmrzli vnate na zasadenych pekne vyrastenych zemiakoch. Chcem sa spytat co je pre urodu lepsie, stare vykopat a teraz zasadit nove alebo ich nechat vnat... celý příspěvek > |
 |
Uprava pody pred zimou, kedy zacat a cim hnojit?, 27.9.2011 ahoj chcel by som poradit kedy je spravny cas na upravu pody pred zimou? Mam piescitu podu s mensim obsahom zivin, ked som spravil PH reakciu tak je silne kysla. Aky postup upravy pody zvolit aby som mal buduci rok dobru urodu? Mam k dispozicii... celý příspěvek > |
 |
Ako spravne vypestovat jesenny cesnak?, 27.9.2011 ahoj chcel by som poprosit o radu. Kupil som si v zahradnictve cesky, jesenny cesnak, ktory by soim planoval teraz posadit. Chcel by som sa spytat nakolko mi ten jarny narastol velmi neduzivy, uplne male struciky aj ked som ho... celý příspěvek > |
 |
Co sa deje s uhorkami?, 2.9.2011  Ahoj neporadi niekto, uhorky, nakladacky mi schnu a neviem co im chyba. Spravil som postrek proti plesni /Rridomil Gold +, neskorsie Ortiva/ postrek proti sviluske /Talstar/ Uhorky stale chradnu, rapidne listy zospodu usychaju . Neporadi nieco co na... celý příspěvek > |
 |
Choroba na uhorkach? Zltnu listy, 31.7.2011 ja som naposledy striekal vo stvrtok kedy neprsalo je mi luto to vzdat lebo som sa dost na tom narobil, uhorky stale rodia aj ked menej ale od utorka ma byt pekne. Kedy mam zasa postriekat a aky postrik by ste poradili? Dakujem... celý příspěvek > |
 |
Choroba na uhorkach? Zltnu listy, 31.7.2011 aky myslite postrik, proti plesni? Je to teda plesen? Striekam to Ortivou a tam ma 3 dni OL. Nie je tam nejaky zravy cudzopasnik /sviluska/? Ako by som to spolahlivo zistil? |
 |
Jak odstranit molici ze zeli?, 31.7.2011 P.S: Applaud sa uz davno nevyraba |
 |
Jak odstranit molici ze zeli?, 31.7.2011 ahojky, niekde som cital prispevok ohladne molice ako sa jej zbavit a vyskusal som ho. Ucinok je 100%! Treba nastruhat kusok mydla naliat do postrekovaca trosku vody a priliat tam trosku repkoveho oleja. Mydlo nechat rozpustit, pretrepat a emulzia je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Choroba na uhorkach? Zltnu listy, 30.7.2011  Zdravim, chcem poprosit o radu. Zacali mi na nakladackach zltnut a usychat listy, na niektorych su diery. Rastliny su pravidelne postrekovane proti plesni takze v tom problem nevidim. Nie je to nahodou sviluska alebo nejay iny cicavy hmyz? Prikladam... celý příspěvek > |
 |
Skvrny na travniku, 30.7.2011  ahojky jedna sa naozaj o Kornatku travní (Laetisaria fuciformis) - Nový název: Červená nitkovitost trav. Pomohol mi na to fungicid Ortiva. Zabral okamzite, podmienka striekat v teplote do 20.C, t.j. v horucom lete skoro rano alebo... celý příspěvek > |
 |