Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - zhodnocení sezony 2013, 17.9.2013
já sem také spokojená, asi především proto, že mám dva foliáky, takže tam sem sklidila rekordní úrodu, v podstatě už tam téměř vše dozrálo.Rostliny v kýblech taky slušné, ještě seberu co půjde, a už bych nejradši vše ukončila, Převážná část plodů... celý příspěvek >
Patizon Gagat, 17.9.2013
na konzum jsou ideální menší mladé plody, ty přerostlé já už sekám slepicím.Navíc už lepší počasí nebude, taky už to sklidím, co bude, ať je to jaké chce a rostliny vyhodím.Je zima a už vám to stejně moc neporoste...
Jak nejlépe nechat dozrát sklizená rajčata?, 10.9.2013
dělám to podobně, neukládám moc cherry odrůdy, spíš velká rajčata.Co má dojít dojde, pozná se to opravdu podle té lesklé barvy s nažloutlým odstínem, úplně zelené plody bez tohoto nádechu neschovávám, protože dozrávaly dlouho a... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 8.9.2013
takovou nadílku sem tedy ještě neviděla.Jinak ty podlouhlé papriky-něco podobné mám taky, ze semen z kupovaných plodů, ale mnohem skromnější keříky...
Papriky - 2013, 5.9.2013
45 plodů na jedné rostlině?...u těch rohů tomu věřím, mívala sem Samaru a tam opravdu ten počet plodů byl obrovský
Sklizeň rajčat 2013, 31.8.2013 Obsahuje fotku
taky posílám fotky-jen malý zlomek z úrody Cuor di Bue...
Kdy sklízíte nedozrálá rajčata?, 26.8.2013
nechávám dozrát vše, co má aspoň nepatrný náznak žloutnutí či červenání.Ty úplně zelené ne.Každý rok to přijde v jinou dobu dle počasí.
Nejtěžší rajče, 25.8.2013
copak je to za odrůdu?
Nejtěžší rajče, 24.8.2013 Obsahuje fotku
tak posílám dvě rajčata Cuor di Bue, jsou největší co mám, ale žádný rekord, jedno 36O, druhé 39O g...
Co je to za druh dýně?, 21.8.2013
vypadá to jako kříženec hokaida
Plíseň na rajčatech, 19.8.2013
s plísní to nemá nic... je to poškozeno hmyzem
Nejtěžší rajče, 19.8.2013
tak asi tu také žádný rekord nepřekonám... dnes sem vážila býčí srdce-měšce, a i když se mi plody zdály abnormálně velké, tak měl ten největší pouze necelých 4OOg.Ještě je tu odrůda Yellow Gazzi Ribed, ale tam jsou plody na masitá rajčata spíš menší,... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 19.8.2013
Tak u mne letos vede Start F1 /jako obvykle/,Albertovské žluté, Yellow Banana a Tiger Tom.Pořadí neurčuji, všechny jsou chutné, plodné.Příští rok s nimi zase počítám.Sklamání ze Stupického, chuť nic moc, suché,špatně zraje, třebaže je na dobrém... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 18.8.2013
Cherolla se nesmí nechat přezrát a sklidit dva skoky před dozrátím a nechat dojít.Jinak plodná a poměrně odolává plísni.Chu´tově 1OOx lepší než Idyll, ten je pro mne velké zklamání, sice plodost výborná, ale chuťově nic moc.Možní Cherollu opět časem... celý příspěvek >
Úroda ze semínka z kupované papriky ze supermarketu, 13.8.2013
tak oranžovou papriku-"roh"sem snědla, nebyla ani tenko ani tlustostěnná, velmi sladká, a nebyla v ní téměř žádná semena.-jen 16ks.Pro jistotu sem je schovala na pokusničení... Jinak na další rostlině z těchto semen je například některý plod jako... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika