Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Patizon Gagat, 7.2.2014
tak mě se loni Gagat nakonec vypěstovat nepodařilo, semena něco v zemi sežralo, a když sem chtěla doset, sáček se zbytkem semen se propadl do země... myslela sem že sem ho omylem vyhodila s jinými sáčky, prázdnými,ale tento týden se objevil -propadl... celý příspěvek >
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 2.2.2014
taky mám kozí rohy z namrzlého plodu, klíčivost 100%,lepší jak originál semena této odrůdy.
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014
já mívám každoročně na jaře rajčatový les ze samovýsevu.Drobnoplodé odrůdy občas trochu opadají a na podzim, když likviduju porost, tak to chvílí leží na hromadě v koutě zahrady, než se to vyveze, no sem tam ještě je nějaké rajče co dojde... celý příspěvek >
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 31.1.2014
taky si myslím že vyklíčí, rajčata sou v tomhle nezmaři
Co je to za fazole?, 30.1.2014
souhlas-jsou to vojákové fazole, stará odrůda,případně její obdoba,tzv. andělské
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 30.1.2014
Pěstuju tak okurky, cukety,a patizony.Letos přibydou papriky.Je to výborná věcička, ušetří to čas, nemusí se tolik zalívat, ale pozor na slimáky, rádi se pod textilií drží.To mi ale nevadí, protože používám prostředky proti slimákům běžně, je jich u... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 25.1.2014
Já dělám kompot z dýně s citrony / s tou ananasovou trestí je to opravdu nic moc/.Přesný recept nemám, dělám to od oka.Kompot musí být hodně sladký a zároveň i kyselý, krom citronů tam jde i kyselina citronová.Jeden citron tam krájím i s kůrou.Takto... celý příspěvek >
Paprika do severných oblastí, 24.1.2014
Pro zadavatele: V nadmořské výšce, kterou uvádíte už obecně nelze papriky pěstovat vůbec.Zauvažujte nad skleníkem, ale i tak je nutno vybrat odolné odrůdy, ne kapie!!Vemte v úvahu, že papriky už se venku nepěstují ani ve výšce 400 m.n.m.Jen pro... celý příspěvek >
Papriky 2014, 24.1.2014
Tak moje semínka už začaly klíčit, vypadá to že všechny odrůdy.Ještě sem přidala odrůdu sladký zvonek/ jak se to jmenuje doopravdy nevím/ a včera šla do kelímku ještě paprika P.Najerano Roja.Už se těším, jak to poroste.Hlavně aby bylo potom počasí,... celý příspěvek >
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 21.1.2014
Tak sem se na stránkách Semo dočetla, že tyto nové mini odrůdy letos prodávat nebudou, z důvodů malé klíčivosti osiva.Tak letos bohužel nic nevyzkoušíme.
Rajčata pro sezónu 2014, 19.1.2014
tak u mě už je letos rozhodnuto: Albertovské, Malinowy retro, Start,Tiger Tom, Citrina,Yellow Banana, Taiko,Skvrnitý říman, Dvoubarevné,San Marzano/ Gigant, Vesuvio,Nano/,Costoluto Genovese, Kosmonaut Volkov, Green zebra, Orange Banana, Cuor di... celý příspěvek >
Papriky 2014, 19.1.2014
Tak já mám z koupených odrůd Boneta, kozí roh Artist, dále především různé druhy z vybraných semen z koupených paprik, např Ramiro, různé kapie klasického tvaru, ne kvadratické, vždy se mi osvědčily, skvělá klíčivost a pěkný výnos, pak pro pokusy... celý příspěvek >
Česká rajčata, 19.1.2014
Perun skutečně roste velmi bujně, ale dá se trochu zkrotit nádobou.Měla sem jeden kus v kýblu, druhý ve volné půdě.Odrůda těžce snáší nevyrovnanou závlahu, je nutné pravidelně zalévat, potom je praskání omezeno.Já si na toto nemohu stěžovat, plody... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 14.1.2014
já sem loni měla jak hadru z nádobí právě Stupické, je to jediná odrůda, kterou už nebudu letos pěstovat... navíc malá plodost, praskání,po prvních dozrálých plodech se zrání přerušilo a plody by trčely do skonání světa v zeleném stavu, růst rostlin... celý příspěvek >
Tekvica Hokkaido a Uchiki Kuri, 12.1.2014
odrůda Uchiki kuri je konzumní, je výborná
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika