Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Delicious nebo Cherokee Purple, 24.2.2014
no tak vyzkouším to Cherokee Purple, snad mi bude chutnat, nebo bude aspoń pěkné.
Delicious nebo Cherokee Purple, 24.2.2014
nevadí mi, že mají méně plodů, zase jsou větší, určitě ho vyzkouším
Rajčata pro sezónu 2014, 24.2.2014
SM Nano pěstuju poprvé, proč se mu u Vás nedařilo?
Rajčata pro sezónu 2014, 23.2.2014
Tak u mne už sou rajčata vyseta: Tiger Tom, SM Nano, SM Vesuvio, CorsaroF1,de Barao, Citrina,žluté rajče /bezejmená odrůda Spar/,Start F1,Retro Malinowy, Skvrnitý říman, Cuor di Bue, Yellow Banana, Orange Banana, Albertovské,Green zebra, Kosmonaut... celý příspěvek >
Delicious nebo Cherokee Purple, 23.2.2014
Mám poslední 2 volné sadbovače... do jednoho dám Corsaro F1 nebo SM Gigant, do druhého jednu ze dvou dotazovaných odrůd.Která dřív zraje, či jak chutnají?
Rajče Albertovské žluté?, 22.2.2014
s tou velikostí plodů mě to překvapuje-u mne měly Albertovské váhu plodů 1OO-12Og, a vijany byly větvené, s velkým počtem kusů.Měla sem i strach aby se nerozlomily...
Rajče Duo, 22.2.2014
souhlas s tím určením doby zrání-nesmí se nechat přezrát, jinak jsou tyto strakaté odrůdy nedobré, pro mne to platí ale pro většinu odrůd, přezrálé rajčata nesnáším, a vše konzumuji skok před dozráním.Výjimkou byly pro mne snad jen Yellow Banana ty... celý příspěvek >
Rajče Albertovské žluté?, 22.2.2014
loni sem je vypěstovala a chutnaly nám.navíc opravdu pěkné velké plody a na některých vijanech i 2O plodů.Letos dám 3ks.Chuť není nijak výjimečná, ale slušná.My jsme byli spokojeni.
Rajče Duo, 22.2.2014
ono ty strakaté rajčata každému nechutnají.Já mělal loni Tiger Tom, ty byly velmi dobré.Takže je dávám znovu plus Skvrnité římany, které sem získala výměnou, na ty se též těším.Na to Duo bohužel tu už více lidí psalo negativně.
Papriky - klíčivost semen, 18.2.2014
já sem letos taky spokojená, mám 11 druhů a plno sazeniček.Tedy kromě Bonety, kde byla klíčivost okolo 5O%,a jedné bezejmené odrůdy z plodu nechaného z mé úrody-kde bohužel do 14 dní nevyklíčilo nic a neměla sem chu´t čekat dál a semena letěly...... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 16.2.2014
ano, loni sem objednala, spokojenost
Vyklíčí semena z přemrzlých plodů rajčat?, 16.2.2014
asi to schnilo, ale aspoň pár semínek to přežilo a nějakou tu rostlinu mít budete
Papriky 2014, 15.2.2014
no, já ty kapie taky zčásti rozdám.Dala sem je kvůli pokusu.Jsou ze semen koupeného plodu .Šlo o kápie velmi zvláštniho tvaru-vypadaly jako rovnoramenný trojuhelník, ale byly úplně smáčknuté naplacato-původ Makedonie.Zajímalo by mne, jestli z nich... celý příspěvek >
Papriky 2014, 15.2.2014
Tak u mě je po dnešku přepikýrováno...65 kelímků po 2 ks rostlin, takže 130 rostlinek.Ani se mi nezdálo že toho bude tolik, chtěla sem nechat jen ty nejlepší, ale vypadalo to slušně všechno, tak sem to nasadila, z celého počtu sem odstranila jen 5... celý příspěvek >
Paprika Boneta, 13.2.2014
pěkné rostliny... ty moje byly loni koupené v zahradnictví, napřed byly dobré a pak se to zkazilo.Měla sem i jiné odrůdy, ty byly ze sazenic vypěstovaných u mně, a ty byly OK, a měly úrodu slušnou.Což je zajímavé, nebo´t to byly odrůdy mnohem... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika