Příspěvky uživatele - 138.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tykev Kveta, 16.3.2014
není to nic nové, už ji pěstuju několik let, je vynikající, plodná,odolná nemocem.Je to jako cuketa, využití stejné.Plody rostou větší, než na klasické cuketě, bílozelené barvy, sbírat můžete menší, nebo i velké/ ty větší sou vynikající i jako krmení... celý příspěvek >
Odrůda Míšeňské, 16.3.2014
Ano, vím o té fotce, právě proto jsem toto vlákno založila.Jen čistě náhodou sem tuto fotku objevila a zarazila mne ta podoba /skoro identita/ s našimi jablky.Chtěla sem proto získat víc fotek, protože z jednoho fota je mi málo na úplné určení.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.3.2014
taky sem to včera přesadila, z plánovaných 4O-5O ks mám 8O...
Odrůda Míšeňské, 12.3.2014
děkuji všem za pomoc, mohly by to být ony, ale o sklizni pokud bude nějaká, jabka vyfotím a bude to...
Odrůda Míšeňské, 11.3.2014
tak sem zkoukla, ale dvakrát moudrá s toho nejsem... no mohly by to být ony.
Odrůda Míšeňské, 11.3.2014
tak bohužel, nic sem nenašla... nezbývá asi než počkat do podzimu a hodit sem fotku jablíčka.
Odrůda Míšeňské, 10.3.2014
Dobrý den, Nemáte prosím někdo fotodokumentaci k této odrůdě.? ,Mám na zahradě 2 stromy, podle původní majitelky jde o Míšeňské.Před 12 lety když jsme zahradu kupovali, sem tomu nevěnovala příliš pozornost.Letos obnovuji nějaké stromy a zcela... celý příspěvek >
Mladé stromky, 10.3.2014
to určitě ne, vrstvu ledu sem odloupla... už sou v zemi a jsou velmi pěkné, snad se ujmou.Car Alexander, Sudetská reneta, plus dva zákrsky, jeden Kalvil červený podzimní, a druhý/koupený až dnes/,odrůda Karneval.
Mladé stromky, 9.3.2014
včera sem koupila mladé jabloně a broskve, večer sem je dala do nádržky s vodou aby natáhly vláhu, že je dnes zasadím.Ráno byla na vodě malá vrstvička ledu-nemohly se stromky poškodit?
Jak zasadit semena rajčat. Od A - Z, 7.3.2014
Já osobně to dělám takto.Od konce února vysévám postupně odrůdy podle toho, jestli půjdou ven či do foliáku, nejzašší termín může být i okolo poloviny dubna/  pro rané odrůdy/,pozdní je nejlépe vyset spíš dříve, do půle března.Někdy dělám... celý příspěvek >
Moje nové tekvice 2014, 2.3.2014
aha, už to vidím pod obrázkem-39kg...
Rajčata pro sezónu 2014, 2.3.2014
no aspoń něco, tak holt bude salát Pokud by se ozvali i jiní pěstitelé této odrůdy, budu ráda, třeba bude mít někdo i jiný názor.
Moje nové tekvice 2014, 2.3.2014
pěkný exemplář... vážil jste je, kolik měly?
Vytahla rajčata, 2.3.2014
tak jak ste to udělal je to dobře, jistě nebude nutné semena set znovu.
Rajčata pro sezónu 2014, 2.3.2014
mám teto odrůdy 3 ks sazenic... letos prvně.Jsou aspoń rané a plodné?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika