|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dýně, cukety, 7.4.2014 představa dýně ve skleníku mne pobavila, je to mega rostlina, která dorůstá na všechny strany mnoha metrů, zvláśt Goliáš, na tom může být na jedné rostlině 1-4 ks obřích plodů.Myslím že ten skeník by skončil zavalený ze všech stran i zvrchu, musel by... celý příspěvek > |  | Co je sazeničkám?, 6.4.2014 přesně tak, též nesadím po děložní lístky, a mám k 8O tce slušných sazenic rajčat a 7Odvojic paprik
|  |
|  | Co je to za odrudu jablone?, 31.3.2014 nám tyto jablka chutnaly, letos bohužel jsme museli srom pokácet, už usychal. |  | Co je to za odrudu jablone?, 31.3.2014 taky si myslím, že je to S.D. |  | Staré odrůdy, 29.3.2014 Nemám strach, že nám tyhle jablka chutnat nebudou, její bujnější vzrůst mi vůbec nevadí, mám velkou zahradu, nestojím o zákrsky.A zrovna v tom místě kde bude stát by bujnější vzrůst nevadil.Nebudu ji ale pěstovat na semenáči, ale seženu ji na... celý příspěvek > |  | Moje nové tekvice 2014, 28.3.2014 dávám předpěstovat 15.4..,te´d je to na nic, klidně i koncem dubna, a koncem května sazenice ven. |  | Staré odrůdy, 24.3.2014 tak na této odrůdě se zcela jistě nějaký ten strup ztratí... |  | Staré odrůdy, 24.3.2014 Tak nad Resistou sem popravdě také přemýšlela, navíc se mi líbí žlutá nebo žlutozelená jabka.Navíc se dá bez potíží sehnat.A co tak něco ze starších odrůd?Nějaký tip... |  | Klíčivost pecek broskvoně Amsdenova?, 23.3.2014 pecky ranějších odrůd prý příliš neklíčí-má smysl naset pecky této odrůdy? |  | Staré odrůdy, 23.3.2014 Ještě sem zapomněla - máme několik nových stromků. Sudetská reneta, Car Alexander, Kalvil č., Karneval. Půda těžší, jílovitá,údolí /chráněné místo/, 270m.n.m. Stromy, ty zbylé starší co sem psala, během pár let postupně obměníme.
|  |
|  | Staré odrůdy, 23.3.2014 Vážení přátelé,
když jsme u těch starších odrůd... na podzim budeme kácet starý strom Matčino/ je hodně starý, původním majitelem zapěstován do "kotle"-tudíž poměrně zvláštního tvaru, nevzhledný/,máme tuto odrůdu v ještě jednom exempláři mnihem... celý příspěvek > |  | Odrůda Míšeňské, 19.3.2014 Takže milí přátelé,
už se nemůžu dočkat léta, doufám,že náš strom bude mít letos nějaké jablíčko, protože loni sme jabka měli, tak nevím jestli letos něco bude, plodí ob rok... Máme sice stromy dva, ale u toho druhého si nejsem jistá, je li... celý příspěvek > |  | Car Alexandr, 18.3.2014 pokud budou plody velké, hezké a aspoń slušné chuti, bude mi to stačit.Že nevydrží dlouho mi moc nevadí, upřednostńuju podzimní a raně zimní odrůdy, jablka schovávám jen max.do ledna.Jinak na zahradě mám Astrachán, Matčino,Idared,... celý příspěvek > |  | Car Alexandr, 18.3.2014 Dobrý den
máte někdo zkušenost s touto odrůdou, mám koupený a čerstvě nasazený stromeček. |  | Odrůda Míšeňské, 16.3.2014 po sklizni, pokud tedy nějaká bude/ protože loni sme jablka na tom údajném míšenském měli..plodí jednou za 2 roky./,vyfotím.Pokud bych věřila té fotce z prodeje stromků, tak jsou to na tuty ony.Ale viděla sem i jiné fotky, co se jim... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|