Příspěvky uživatele - 216.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husquarna LC 53 nebo Stiga turbo pro 55 4s?, 1.6.2014
ale mohlo by se vědět, jak to dopalo ;-)
sorry, někdo vytáhl staré vlákno :-(
Po špatných zkušenostech s HQ za 18500,- které jsem se zbavil ještě tu samou sezónu, jsem šel do stigy-výhody-hliníkový podvozek i kola, silnější motor na stejnou šíři 53cm, značková převodovka.Stigu používá u nás město a fakt to funguje, HQ se k ní... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 15.8.2013
Závady mají i drahé štilky a vůbec ne levné drobnosti. Za 10 let si koupím za polovičku moderní mašinu, protože mi není líto velké pořizovací ceny a mám zase nový stroj. Po 10 letech se nevyplatí opravovat vyběhaný nejdražší stroj. Firmy hodí do... celý příspěvek >
Hecht 927, levná jednoručka, 19.8.2012
Vymakaná Hechtka neexistuje, stála by daleko víc. Srovnání se značkami je potom zkreslené. Pro vás je nyní hlavní bod vymakanosti použitelnost. Kde jsou další parametry a vlastnosti motorů, kvalita materiálů..
Křovinořez, 19.8.2012
Na takové ploše je to nutnost po dlouhé době provozu a hmotnost je to stejné, než by začala vadit, je 2x posečeno. Ale na takovou trochu míchat směs a potom co s tím zbytkem, hrozí i poškození motoru od staré směsi a dál provoz bez zápachu a velmi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika