Příspěvky uživatele - 167.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zaštipovat cherry rajčata?, 26.5.2013
Pán semínka neprodává, jen rostliny letos od 26.04. do konce května.Chce to investovat jednou do rostlin a potom si semínka udělat sám. Nejsou to hybridy tak žádný problém. Ano, kde rajčata pěstuje je teplé a větrné počasí. Sám na jednom videu říká,... celý příspěvek >
Zaštipovat cherry rajčata?, 24.5.2013
Na netu je dost videí s ním - jmenuje se Stekowics a rajčata pěstuje celý život u Neziderského jezera ve Frauenkirchenu. Má stovky odrůd. V květnu prodává sazenice, přivezl jsem 12 odrůd od něho již 2.rok. V červenci a srpnu provází kromě myslím... celý příspěvek >
Zaštipovat cherry rajčata?, 24.5.2013
Pokud nezaštipujete ŽÁDNÁ rajčata tak se nic nestane. Dělám to tak podle rady jednoho známého pěstitele rajčat z Rakouska již několik let a sklízím bohatě. Musejí být jen dále od sebe. Nezaštipovat, nezalévat, to je jeho heslo.
Sazenice paprik do foliovníku už teď?, 9.4.2013
Pravidelně vysazuji papriky do foliáku v Polabí kolem 15.4. a nikdy jsem o ně kvuli mrazu nepřišel. Přehodím přes ně ještě netkanou textilii, pod ní vedle paprik dám petflašky plné vody. Půdu proleju pořádně před výsadbou a potom týden až 10 dní... celý příspěvek >
Jak na pěstování brambor?, 24.3.2013
V březnovém Zahrádkáři je o pěstování brambor celá dvoustrana.
Vytáhlé sazenice, 24.3.2013
Mám jiný problém - jakmile rajčata překypíruju, začnou schnout.Přijdu tak o 3/4 sazeniček. Trvá to již 4-5 let. Předtím jsem pěstoval rajčata úplně bez problémů. Je tady u nás na výstavě ted paní Dušková z Receptáře a ta mi poradila zaštipovat... celý příspěvek >
Kdy zasít semena?, 1.2.2013
Nekorunovaný evropský král rajčat - Erich Stekovics z Frauenkirchenu u Neziderského jezera - říká na svém videu na youtube - všichni pěstitelé rajčat pamatujte si důležitý datum - 1.duben. To je den, kdy se semeno rajčat setká se zeminou.Nikdy dříve.... celý příspěvek >
Kdy řezat maliny?, 27.11.2012
Nepochopil jsem příspěvek už z roku 2010, kde se píše, že když budu každoročně řezat maliny na 10 cm, bude mi dozrávat jen listí. Právě tak to dělám a každoročně sklízím od srpna do poloviny října množství krásných plodů. Tak jaké to tedy mám... celý příspěvek >
Které maliny?, 31.7.2012
Jel jsem v dubnu kolem plantáží maliníků v jižním Srbsku a tak jsem se dal do řeči s místním zemědělcem, který je právě hnojil. Maliníky měly každý 2 loňské výhony a kolem už začínaly vyrážet letošní. Povídal mi, že se nic nestane, když se prostě... celý příspěvek >
Fíkovník, 30.7.2012
Ahoj Stefanos, jasně, Deidesheim... Píší na jejich stránkách, že první fíkovníky tam přivezl jejich starosta v roce 1908 z dovolený v Toskánsku... V roce 1971 tam na objednávku města potom nějaký zahradník vysázel fíkovníky spolu s mandloněmi. Až tam... celý příspěvek >
Fíkovník, 26.7.2012
Ano, je to Mercato Verde. Až budu rostliny stříhat tak jistě něco bude. Ovšem moje zkušenost potvrzuje to, co kdysi říkal Dr.Josífko, který se tímto zabýval - lepší než nějaké "značkové" odrůdy je lepší někde v trochu podobných klimatických... celý příspěvek >
Fíkovník, 25.7.2012
Taky bych rád viděl foto fíkovníku který dává 15 kg fíků na balkoně... Kolik stupňů máte v bytě, smím-li vědět? Fíkovník přeci potřebuje vegetační klid v zimě, v normálním bytě by udělal asi dlouhé nepoužitelné výhony při zimním nedostatku světla -... celý příspěvek >
Různé odrůdy malin vedle sebe, 25.7.2012
Zdravím. Karaka Black mám myslím 3. rok, koupil jsem tehdy 2 sazenice v zahradnictví v Mnichově Hradišti, ovšem co vím, tak už licenci na tyto ostružiny nemají... nekde jsem to snad četl. Dají se najít v nabídkách polských zahradnictví... První rok... celý příspěvek >
Různé odrůdy malin vedle sebe, 23.7.2012
Děkuji - mám totiž velkoplodou odrůdu ostružiníku Karaka Black a mám jí mezi dvěmi "normálními" ostružiníky. A pozoruji, že tyto mají velké plody skoro podobné té Karace. A plody co jsou blíže k té Karace jsou zřetelně vetší než ty dále od ní... Tak... celý příspěvek >
Různé odrůdy malin vedle sebe, 23.7.2012
dobrý den, chtěl bych začít s pěstováním malin, mám připravený desetimetrový pás a nyní bych chtěl začít kupovat sazenice.Myslel jsem na 3-4 odrůdy. Ted mě ale napadlo - nespráší se mi to takto vedle sebe a nebudu tam nakonec mít jednoho křížence a... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika